- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
attila9988 #21 üzenetére
Gondolom idővel megszűnne a desktop kliens. Elég vicces így is, hogy csomó minden duplikálva van a windows 8-on (skype, outlook, internet explorer, számológép, és hagy ne folytassam).
Nálam pl. a skype és az outlook is duplikáltan fut, ami azért így 2014-ben szerintem elég kemény. -
martonx
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #19 üzenetére
Mint feljebb írtam a notebookom egy 11,6-os érintős darab. És mint ilyen tökre szeretem rajta a windows 8-at érintéssel használni. Ágyban / hanyatt fekve / padon ücsörögve viszont jól jönne, ha normálisan működne rajta az érintős skype. Viszont kényszerből, de elég sokat dolgozok is rajta, van amikor 3 felé skype-ozok egyszerre. Ilyenkor pedig elengedhetetlen a desktop skype funkcionalitása.
Nem pont ez lenne a lényege a windows 8-nak, hogy minden körülményre tökéletes megoldást ad? Igaziból mostanra a nyomoronc Skype-ot (na jó a retro-s outlook betűmérete továbbra is csak féli elfogadható, bejövő emailnél olvasható, kimenő írásakor miniatűr, normálisak ezek???) leszámítva egész jól működik is a win8-as koncepció.
-
attila9988
őstag
Én nem értem igazán hogy most akkor mi is itt a koncepció. A cikk szerint a modern!! (haha) felületre, vagyis touch cuccokra fejlesztett skype -ot akarják úgy átszabni, hogy az egérrel is kényelmes legyen. De minek? A szutyok szar metro -s akkor is szutyok szar marad a rendes asztali klienshez képest....
-
Dumi86
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #19 üzenetére
Ezt kiegészíteném annyival hogy könnyedén törölhető is a Metros Skype
Én ezt tettem,így garantáltan jó a destkop skype
-
martonx
veterán
Jól, és hívásnál mindkettő jelez. Tragikus.
Így ha bejön egy hívásom, akkor az egyiket felveszem a másikat meg gyorsan kinyomom, mert csörög továbbEzt így a sokadik frissítés, meg windows 8.1 Update 1 után külön szeretném megköszönni a microfosnak.
Szerencse, hogy alig használom a skype-ot, és akkor is inkább csak csetelek rajta, így annyira nem idegesít. -
Raysen623
addikt
Akit zavar a metrós felületre való átnavigálás, az kapcsolja be a Taskbar and navigation properties alatt a Show Windows Store apps on the taskbar funkciót. Ezt ha jól sejtem a legutóbbi nagyobb pack alkalmával rakták be, vagy tették alapértelmezetté. Én kikapcsoltam azonnal.
-
sh4d0w
félisten
"...Apropó, ez az elnevezés is megérdemelne egy frissítést. Modern Windows? Az melyik is a termékpalettán? – a szerk..."
-
Polllen
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #14 üzenetére
Már nem használom a lenti probléma miatt.
-
Polllen
félisten
Azért, mert sok csevegő alkalmazás tökéletesen kezeli azt, hogy elsőre minden platform minden kilensén jelez, majd utána csak azon, ahol éppen aktív vagy. 2014-t írunk. Ha már létrehoztak asztali környezetben két platformot, akkor erre figyelhettek volna. Ha a metro-s tudna mindent, amit az asztali, nem lenne szükség az asztalira. De van...
-
martonx
veterán
Érdekes, nálam mindig csak kicsöng, de sosem tud kapcsolatot létrehozni hang és videó hívásoknál (érintőképernyős laptop, így használom rajta mindkét skype-ot).
Miközben az asztali skype-al ugyanez pöccre működik.
Lehet, hogy a kettő üti egymást? Mert a hülyécskék, még kicsöngeni is egyszerre szoktak, ha jön egy bejövő hívásom. Tragikus.Szóval ez továbbra is csak egy olyan elméleti feature, amit van aki már látott működni
-
pzstm
titán
Viszont most nézem, hogy a metro-s skype immár elméletileg tud video telefonálni is, és elméletileg tud már file-t küldeni, fogadni.
Nagyjából egy éve egészen biztosan tudta már. Tavaly nyáron majd mindennap közel 1 órás videóbeszélgetést folytattam...hol laptopról, hol Surface-ről. Azzal sem volt semmi probléma
(tegnap csak hanghívás volt, videó nem, és az is ment)
-
martonx
veterán
Én az asztali skype-ot kimondottan szeretem.
Viszont most nézem, hogy a metro-s skype immár elméletileg tud video telefonálni is, és elméletileg tud már file-t küldeni, fogadni.
Azért hangsúlyozom az elméletileget, mert gyakorlatilag nekem nem sikerült még soha egy nyomorult hanghívást se fogadni vele, és ezen ez a legújabb verzió sem változtatott.Szánalmas.
-
Polllen
félisten
Gondolom ettől még az aktív beszélgetések között macera váltani.
-
martonx
veterán
Az érintős skype egy vicc.
-
Syl
nagyúr
Egy érintőképernyős eszközökre készült szoftver egérrel és billentyűzettel történő kezelését fejlesztették.
Értem -
Orf3usz
tag
Még mindig ne értem miért kedvezőbb a csempés felületről futtatni. A rendes ablakos megoldás praktikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest