- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Fel ev MS Explorer kitero utan visszatertem a korabban hangoztatott mondasomhoz, miszerint: olcso kategoriaban L billzet+MS eger a nyero parositas, felsobb kategoriaban pont forditva.
Ezt is addig szerkesztettem, amig lemaradt, hogy 10k-s billzet kategoriaban az MS billzetek legalabb olyan jok, mint az L-ek, csak sokaknal kizaro ok, hogy a legtobb MS billzetbol nincs magyar kiosztasu. (matricazott amerikait hagyjuk...)
Ergo4000-emnek pl. nincs L alternativaja.
Wave/K350 ergonomialag a Curve2000 es az Ergo4000 kozott van feluton, de meg mindig az elbarmolt Ins/Del elrendezest eroltetik. -
nyunyu
félisten
Annyit tudok, hogy nem akarok MS HW-t az asztalom közelében sem.
Fel ev MS Explorer kitero utan visszatertem a korabban hangoztatott mondasomhoz, miszerint: olcso kategoriaban L billzet+MS eger a nyero parositas, felsobb kategoriaban pont forditva.
Bar a 2009 vegi/2010-es L termekeket elnezve ez az allitasom mar nem ennyire nyilvanvalo, mint evekkel korabban volt.
Meg akkor sem, ha a jo oreg MX Revo-hoz visszaterven atertekeltem az elmult fel evben a kulonbozo egeres topikokban elkovetett Perf MX ellenes kirohanasaimat, annak osszessegeben joval kisebb hibai vannak, mint az Explorer-nek.
Csak hat meg mindig 2.5x annyit kernek a Perf MX-ert, igy az ar/teljesitmeny mutatoja konkretan a beka segge alatt van...Ha az MX Revo-hoz viszonyitom az utodjat, akkor fene se tudja, hogy most par lepest tettek elore (toltesi megoldas, mini vevo), vagy ketesfelet hatra (1 nagy: elektronikusan kapcsolhato gorgo helyett mechanikus, 2 kisebb: forma+kevesebb gomb rossz helyen)
Ezek eredoje nalam meg mindig egyet hatra, es akkor a masfelszeres arat meg nem is szamoltam.Ja, ez itt durvan OFF.
-
nyunyu
félisten
Cégnél használtam MS explorert, de már nem biztos, hogy melyiket. Na annál sokkal jobb a fogása
Volt mar vagy ot (es fel) fele
IntelliMouse Explorer 1.0
Wireless IntelliMouse Explorer
IntelliMouse Explorer 3.0
IntelliMouse Explorer 4.0 / Wireless IntelliMouse 2.0
IntelliMouse Explorer 3.0 reboot
Explorer Mouse / Explorer Mini Mouse
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- Macrodroid
- 3D nyomtatás
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest