- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvasir
tag
Sziasztok! Szoljatok ram, de ez nalunk mukodik egyaltalan? Nalunk UMTS van, nem wcdma
Band GSM 850/900/1800/1900 MHz WCDMA 850/2100 MHz
3G Wird unterstützt -
csongi
veterán
Egesz jo telefon ennyi penzert meg foleg!
A teszt sem rossz, de a szoismetlest kerult. Szerencsere, bár. Annyit hasznalod egymas utan, hogy nem jo olvasni. Amugy thx az irasert -
-
Bembee12
aktív tag
De biztos megbízható ez a coolicool bolt? Mennyi idő alatt jött meg.
Gyanúsan olcsó itt a Xiaomi Mi3 [link].
Szerintetek megrendelhetem, vagy ennyiért átverés?Amúgy grat a telóhoz.
-
csabi236
tag
Ennyiért jó vétel! Egy átlagfelhasználónak tökéletes .
-
Bocsi, de GLONASS biztos nincs még egyik MTK SoC-os telóban se.... AGPS van.
-
Lomha 8V
addikt
Köszi a cikket, de kicsit összeszedetlen. Legközelebb nézegess meg pár MA-s cikket előtte, a jobbtól nem szégyen
lopnitanulni.Amúgy a telefon korrekt ennyiért, bár az említett beégés semmi jóval nem kecsegtet.
-
mmat3
tag
Nem fogalmaztam elég érthetően. Németországban a csomagküldést a dhl intézi. Magyarországon a partnere a posta. Tehát a posta hozza ki. Kivéve ugye az expressz szállítást. És ugye ott azt mondták hogy 2 kapta meg ugyanazt a nyomkövetőszámot. Tehát akinek kivitték a saját csomagját kapta. Ezért az enyémet nem tudják kihozni amíg meg nem változtatja a dhl.
-
mmat3
tag
Elvileg IPS kijelző van benne. Nyilván ha nagyon az oldaláról nézem akkor egy nagyon kicsit torzul a kép, főleg ha sarkáról. De volt hogy úgy youtuboztam rajta hogy lefektettem magam elé az ágyra. Mikor mutattam másnak sokan megjegyezték hogy szép színei vannak. Egy furcsa dolog: mintha beégne a képernyő. Csak akkor látszik egy kicsit ha lehúzom a felső sávot, vagy a flesky billentyűzetnél. Játékoknál nem jön elő. Ez kb 1 hete jött elő. Szerintem várok és ha rosszabbodik akkor írok nekik(már így is van elég bajuk velem), mert így kicsit zavaró de ki lehet bírni. (Lehet, hogy AMOLED?
) Nyilván ez más gyártó esetén is megeshet.
Még egy plusz játék: XCOM: Enemy Unknown. Ez már elég lassúcska, de nagyon jó játék, ennél ugye annyira nem is számít az fps.
+Posta-Dhl-ről:
17-én rendeltem a második telefont. Multhéten nem értettem miért nincs már itt. Felvettem velük a kapcsolatot. Elküldték a nyomkövetőszámot, és dhl.de oldalán azt írta hogy még 21-én átvették. Aztán hoszzú kérdezősködés után addig jutottam el hogy elvileg a dhl ugyanazt a nyomkövetőszámot adta két csomagra is, a másikat kiszállították, de ezt nem. A posta azt mondta hogy vegyük fel a kapcsolatot a dhl-el, és kérjünk másikat rá (hogy cserélik le németországból?) A coolicool azt válaszolta hogy ha küldünk dokumentumentumot arról hogy nem vettük át a csomagot, akkor küldenek másik telefont. A posta válasza az volt hogy nem tudnak adni olyat, amíg nem adunk nekik feladóvevényt. Azt is mondták hogy szerintük fel se adták a csomagot. De persze a dhl a weboldalán az én nevem van mint címzett, és valaki más neve aki átvette . Ez volt az utolsó csomag amit másnak rendeltem szerintem... Szerintetek mit tegyek? -
-
krupi
csendes tag
Kár, hogy elfogyott .
-
Utáljatok, de pontokba kapaszkodunk? Nem a felhasználói élményt nézzük? A szemmel látható érezhető élményt? Elég beteg.
-
-
Mbazsika
tag
120 USD (~28000Ft)-ért.
Szerintem inkább 38eFt
-
Hát én veszek egy ilyet.
-
Btel
tag
Jó cikk !! Én kifejezetten örülök ezeknek az írásoknak!
-
Köszi a cikket, bevallom maga a márkát még nem is halottam, mindig öröm olvasni egy ismeretlen terméket. az ára pedig egyenesen pazar, használd egészséggel.
-
tvamos
nagyúr
Jokis cucc, gratulalok!
Tetszik ez a bolt is, kosz, hogy irtal rola! -
rdt89
addikt
Nagyon penge kis készülék, használd egészséggel. Kínai telefonhoz képest a kamerája kifejezetten szép képet lő (meg általába véve is). Ennyi pénzért, itthon alsó kategória jutott volna maximum.
-
kristof_
tag
Jól értem? Erről a webáruházról rendelve, már nem jön rá vám a készülékre?
Hogy oldják ezt meg?
A telefon meg ennyi pénzért nagyon jó, használd egészséggel. -
Szatyor95
senior tag
28-ért jó ketyere. Egyedül a kamera ami nem fogott meg benne, de a hasonló árú új készülékekhez képest az sem rossz szerintem.
-
Nocsak, 28 ezer, ez így ajándék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Disney+
- További aktív témák...
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged