Hirdetés
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
julius666
üzenetére
Hát ez az, hogy nem láttam s bizonyára vannak még páran, akiket érdekelt volna. Valahogy nagyon fű alatt történt az egész - bezzeg pl. a facebook és a "lájkolása" egyszerűen kikerülhetetlen. Szvsz ezt marketing szinten szúrták el, de nagyon. Nem néztem ugyan végig a videót, de pl. említik benne ezt a API-k közös platformra hozását?
Tényleg nem kellene más, csak egy (1!) program és webes felület, ami összehozza ezeket a közösségi oldalakat és alkalmazásokat. Bizonyára sok utánajárást és licence-t kellene beszerezni, de egy Google-nak nem jelentett volna gondot, kivéve, ha valamelyik cég nagyon nem akart volna beszállni.
-
Még egy újságban olvastam erről nemrég (annál is régebbi újságban), s mondtam is magamban, hogy ez nem fog semmit sem leváltani. A probléma, hogy már eleve sok ilyen szar van. MSN, AOL, Yahoo Messenger, Skype, Facebook, iWiW, MyVip... meg még ki tudja hány rohadt alkalmazásra kéne regisztrálni, hogy mindenkivel tudja az ember tartani a kapcsolatot. Az igazán nagy ötlet egy olyan kliens volna, ami összefogja ezeket. Linux-os programokban ez részben meg is van.
Céges szinten valóban jó lett volna, de próbált már valaki elmagyarázni a 40-50 éves kollégáinak bármit is számtechkel kapcsolatban, hogy miért lenne jó?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mobil flották
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest