Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Igen, említik, konkrétan egy olyat mutatnak is amikor a wave-be valami blogot bedrótoztak, és amikor csinált az ürge egy wave-bejegyzést, az a blogon automatikusan meg is jelent, a posztolt képekkel meg mindennel együtt. És mondják is, hogy bármi ami nyújt valami (megfelelő) API-t, azt be lehet majd drótozni a waveba.
Ráadásul a pluginrendszernek köszönhetően lehetett volna bele "multis" netes játékokat is gyártani, azt ugye nem kell mondanom ez a facebookos játékmánia a demó idején még nem igazán létezett.Valahogy nagyon fű alatt történt az egész - bezzeg pl. a facebook és a "lájkolása" egyszerűen kikerülhetetlen. Szvsz ezt marketing szinten szúrták el, de nagyon.
Pontosan ezt mondtam én is, de mégis lehurrogtak. Biztos akkor csak mi kerültük el valami szerencsétlen véletlen folytán a waves hypetengert, de én egyáltalán nem érzékeltem szinte semmit belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest