Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Juhaszatti #63 üzenetére
Cegesem i7 [egyetlen ismeros volt aki megtehette h kiprobal sajat maganak iphone-t, egy evig nem birta, bukott rajta nem keveset]. Sose oldanek fel face id-val, sztem a ceges mokolas tiltja is rajta, de most komolyan, hogyan oldod ezt meg vezetve [nem sebessegben de telo a tartoban], ertekezleten, ilyesmi?
De en tenyleg nem akarom folytatni. Te csak a mai 10-30 evesekben gondolkozol, en meg inkabb felette. Hangeroben a te csoportod nyer, nepessegben az enyem, a vasarloero az mondjuk lehet h inkabb hang alapjan megy [ertsd, ebbol sokan me'g szuloktol koltenek]. -
axioma
veterán
válasz
Juhaszatti #57 üzenetére
Nyilvan mas a kornyezetunk, talan mert en 47 eves vagyok. De meg a tinik kozul is az egy akit itt most meg tudtam kerdezni nem hasznalja semmire. En leginkabb a reklamokban latok csak valodi szelfi-hasznalatot, vagy latvanyossagnal bottal. Az en kornyezetemben epp az a jellemzo, hogy az egy felesleges extra, tenyleg nem tudok olyat aki aktivan hasznalna. Ezert aztan felettebb meglepo hogy te mindannyiunkat lesoporsz az asztalrol mint nemletezoket...
Befejeztem, nem er ennyit az egesz. -
axioma
veterán
válasz
Juhaszatti #44 üzenetére
Jo, akkor legyen infra vagy microsd foglalat vagy jack aljzat vagy, maga az ujjlenyomat-olvaso vagy... barmi ami nincs mindben. Nem az NFC-n van a hangsuly, ezek szerint rosszat vettem ki a listabol.
Ezek szerint ha te nem sokat de neha hasznalod a szelfikamerat, akkor nem is letezhet olyan ember, aki tenyleg nem? Mert ha ezt allitod, es nekem igy tunik, nincs ertelme igazan a diskurzusnak. -
axioma
veterán
válasz
PirosHello #43 üzenetére
Jaja, koszi a javitast, csak elgepeles volt.
-
axioma
veterán
Nem ertek egyet azzal, hogy eladhatatlan, ez igaz. Azzal egyetertek, hogy senki nem hajlando (vagy nem lehet, ha gugli eloiras) ilyet gyartani, inkabb eladjak a kompromisszumot feature-nek. (El nem tudom kepzelni hogy aki aktiv szelfi-hasznalo annak belefer az 1-2 masodperc mire egy motoros kijon, o azert nem fogja megvenni; akkor azok kedveert miert teszik bele motorosan vagy sem, akik eleve nem hasznalnak... engem ez a logikatlansag zavar, meg hat maga hogy kifizetjuk a motoros kifejlesztesenek a koltseget mindannyian szetkenve.)
Azt plane egy szoval se mondtam, hogy kulon nekem specko telefont kell gyartani. Csak kerdezted mi a bajom a tobbiekkel amit soroltal, es valaszoltam. -
axioma
veterán
Egyreszt van szelfi kamerajuk
Jo, nem komoly, amugy az uj asust is elkezdtem olvasni, ha mar kompromisszum... Masreszt a ferjemnek pont 9T van, az is motoros szelfikameras, pont a notch elkerulese miatt (en neztem ki neki es o is csak tevedesbol nyitotta ki parszor), de nekem oriasi lenne. Most direkt kikerestem phonearenan, ha a magassagot nem is nezem mert mindig mondjak hogy "majd megszokod", sulyban +15-30% mindegyik az altalad mondottak kozul.
Szoval jelenleg inkabb notch (es elolapi ujjlenyomat-olvaso, mondjuk hogy miert nem lehet ugyanabba a savba tenni a kamerat, 180 fokos forditas csak beleferne a usereknek), kesobb meg mas lesz a kompromisszum, muszaj leszek benyelni, de engedd meg hogy ne tetsszen az, hogy nem opcionalis mint egy NFC es szorvanyosan van ilyen-olyan is a termekpalettakon. -
axioma
veterán
A hatlapi fotozasnak nincs hatranya, nyilvan fotokent se baj h mukodik.
Melohely: fel eve wfh de mobil elolapit a cegesen 1x hasznaltam, azt is csak a tarsasag megnyugtatasara kapcsoltam be mikor covid felepules utan egy munkaido vegen rendezett 'kozos sorozes' volt, es a pc-hez epp nem mukodott a webkamera. Miert mobillal kapcsolodnek, es ha megis, hacsak nem 1-2-1 vagy uj tagkent bemutatas, miert videoval? Nem ajanlott nalunk azota se. -
axioma
veterán
He? Kozel se errol beszeltem. Valasztekrol.
@Schuler88: ez nem olyan, mint a full qwerty, amiert kuzdeni kell kemenyen h osszehozzak. Itt valaminek az elhagyasarol beszelunk [jo, jogos, a kompromisszumainak elhagyasaval egyutt]. Ebben nulla a termekfejlesztes. En azt tudom me'g elkepzelni, h a gugli teszi az androidhoz kotelezove, akkor ott kene kezdeni. -
axioma
veterán
Nyilvan nem azt mondom, hogy egyetlen szelfi kameras mobil se legyen... Ertem hogy kellhet bizonyos feladatokhoz. Es nyilvan nem tennek olcsobba a szelfi nelkulit, mert a fejlesztesi koltsegeket akkor is vissza kell hozni. Ezt mind ertem. De azt nem hogy miert kell minden modellben legyen szelfi kamera, mint kulon entitas az elolapon, azt nem. Ilyen alapon NFC nincs mindben meg microsd kartyahely se, abban tudnak kulonbozoek lenni. Kossek kompromisszumot olyan feature-ert, ami nekem nyug - na ez a baj. Ma mar nekem is notch-os a telefonom, ha iden januarig ellen is alltam. Bar lehet a kiugro szelfi kamerasak kozott kellett volna maradnom.
De ja vu. Vagy 20 eve (lehet hogy nem pontos) egy kiallitason azon nyafogtam, hogy nincs mar kamera nelkuli uj telefon, de ettol dragabbak. Ma mar a sima kamera kell nekem is, de csak mert egy A4-es dokumentum is beszkennelheto (foto) vele, az akkori 200 x n pixeles kameraknak nem sok ertelme volt. -
axioma
veterán
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Egyszerubb kerdesem van. Mi lenne ha lenne szelfi kamera nelkuli mobiltelefon? Legalabb az uzleti szegmensben... laptopoknal letezik kamera nelkuli, itt meg a szelfi miatt talalnak ki dragabbnal dragabb megoldasokat, amiket akkor is meg kell vennem ha eletemben nem szandekozom szelfit csinalni (igen, van amelyiken hasznaltam nehanyszor webkamerakent, de anelkul is meglennek, sot akar ha kiegeszito elemmel erheto csak el az is beleferne, a pc-n eleve igy van, olyanom meg sose volt hogy menet kozben talaltam ki hogy most kene egy videokonf).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi új formatervi szabadalma nem annyira lenyűgöző, viszont legalább kicsit vicces.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest