Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolaas

senior tag

válasz @rglaaf #27 üzenetére

Akkor kicsit félreértetted. Már jó előre tudtam az mw2-nél, hogy nem lesz szerveroldali támogatás. Ezért sem vettem meg én sem. Kivártunk, h hátha mégis lesz vmi csuda. De eddig nem lett.
    egyébként meg, hogy nem tétel az a pár ezer játékos akik a szerint szeretnek játszani, amire ugye készült anno a Cod széria, hát ez a siralmas. Nem kis mértékben járultunk, járulunk sztm ma is ahhoz, hogy ily népszerű a cod. Úgy gondolom, h aki annak idején velünk együtt kezdte akármelyik tudatlan szerveren a játékot egyetért velem ebben.
    Egyébként meg csak a régi szebb időket sírom csak vissza:) Mikor a 64 fős tl uo-s szerón nyomultunk ezerrel:P És tudtunk az olyan játékosok ellen tenni akik csak fregeltek. Most semmi. Még a nyilvánvaló csalokat sem lehet kiebrudalni.
    hiába a kiadóknak csak a lé számít. Ez már így marad. Csak számomra, számunkra ez a game már nem tud olyan élvezetet nyújtani, mint elődjei. Emiatt is várom nagyon a BC 2-t. No de majd meglátjuk. Egyébként lehet a slotok számát korlátozni, és egy 8v8 azért tud normális csatát hozni. Annál nagyobb létszám összehozása 2 csapatra valót....na ez már nem hiszem, hogy menne. Pedig voltunk mi vagy 70 is:D Csak hát öregszünk:)

Új hozzászólás Aktív témák