- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Egyike lehettél azoknak, akik meg voltak elégedve az új Szellemirtókkal, vagy az új Szar Warsszal. Nem kötelező megnézni, de ezzé vált a sorozat. Ez az, ami most van, csak az van, nincs másik ezekből a brandekből. Nem egy új, hasonló témában csinálták, amit, hanem felhasználták a régit és tönkretették. Persze, "nem teljes értékű" epizód, de nincs más. És ha sikeres lesz, pápá RPG Fallout, helló shoot 'em up BorderCraftOut!
Edit: esküszöm, hogy véletlenül írtam el a SW nevét...
-
gyimger
őstag
válasz
maszekember #72 üzenetére
Hát szomorú. Eljutottunk a morális problémák megoldásától odáig, hogy egy shoot 'em up lett belőle. És ebben a "spinoff" részben még annyi történetre sem kell számítani, mint a negyedikben, mert itt "talált" küldetések lesznek, meg "daily eventek". Lesz PvP, bokáig járunk a lootban, lesz építkezés...
Ez a széria halott. -
gyimger
őstag
válasz
gyantaszuz #64 üzenetére
Legalább ezúttal biztosan tudom, hogy nem kell rá költeni. A négyet az előző részek után gondolkodás nélkül rendeltem elő (a Túléőkalauz könyvvel együtt), nem volt elég beszédes az a sok lövölde a videókon. Ahogy most is, csak egy-egy mutánst látni a kihalt városrészekben, a játékmenetek videókon egymást ölik a játékosok, jó sok lövölde és semmi, de semmi biztatót nem látni. Ez a dialogue-wheel is micsoda?
-
gyimger
őstag
válasz
gyantaszuz #48 üzenetére
Én ezt a "hater" dolgot nem értem egészen. Hater lennék, mert jó okkal nem értek egyet ezzel az iránnyal? Ez nem "haterkedés", hanem jogos aggodalom.
-
gyimger
őstag
Viszont csomó más előnye lehet egy online játéknak. Például nem kell a buta, külsős nexust használni modokért, hanem alig pár dollárért igénybe lehet venni a Creation Clubot! És ezúttal még a dialogue system se lesz elrontva, hiszen nem is lesz! Sőt, a karakter képes lesz a játékos saját hangján megszólalni! Lakott települések nélkül hagyatkozhatsz a saját fantáziádra, létrehozva a saját történetedet! Hát nem remek?
-
gyimger
őstag
válasz
KovátsAti #18 üzenetére
Lerágott csont ez a vita. A Fallout 3-ban minden helyszín egy új élmény volt, új karakterekkel és lehetőségekkel, addig a Fallout 4-ben minden városban... volt sok szörny, amiket lelőhettél. És lehetett lootolni. És fel lehetett venni a küldetést, amiben lőhettél sok szörnyre és lehetett lootolni. De mindegy, lerágott csont.
-
gyimger
őstag
Ugye csak hülyéskedtek, b+? No NPCs?
-
gyimger
őstag
válasz
KovátsAti #11 üzenetére
Akkor eddig Te vagy az első, akinek tetszett az igen-igen-kérdés-nem (de talán igen) párbeszédrendszer.
Amúgy persze, nem muszáj építkezni, csak épp a FO4 térképe bánta, hogy vannak városok a fosztogatók/ghoulok/mutánsok számára, meg az, amit te húzol fel. Szóval kaptunk egy kiherélt Fallout 3-at, ahol neked kell megépíteni a város térképét, hurrá!Városok nélkül meg nincs sztori, nincs karakter, nincs küldetés. Szóval nem kötelező, csak de. És ez a játék miről fog szólni? Építkezésről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5000 napja regisztráltam
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged