- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Dátumot is írtak. Eddig ilyen nem volt. Persze hacsak nem most jön az hogy késni fog mint a többi szokott. Bár ez már nem tud hova késni.
De azért biztos ami tuti évnél pontosabbat nem mertek írni.
-
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
Egyszer leálltak vele. Vagyis anno azt olvastam. De hát érthető mert folyamat, évekig szabadság nélkül fejlesztették.
-
válasz
BulletBill27 #10 üzenetére
Egyszer már én is úgy voltam hogy ebből nem lesz semmi s rá pár napra jött egy hír hogy nyugivan hegesztik.
Szóval mostmár tényleg csak várni kell. -
Ueda megtanított várni, mert már nemsokkal a Colossus után volt róla egy kép és én azóta is csak várok meg várok...
Két játékából nálam kettő 10/10-es szóval szerintem ez is jó lesz főleg hogy ennyi idő alatt volt idő átgondolni hogy legyen jó a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- PS4 Pro 1TB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Macbook White 13" unibody
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged