- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
Archos2014 #58 üzenetére
Teljesen logikus lépés. Ha nagy vállalat lennék Magyarországon én sem maradnék.
-
hallador
addikt
Ok, de a Dynabook mint olyan az informatika történelem része. Nem egy márka. Szakmai fórumon kellene csak tudnia ez embereknek, hogy ez nem egy Hon Hai Precision, bár ha azt mondom, hogy Foxconn, akkor már ismerősebb, vagy nem olyan mint a LEGEND, de ha azt mondom hogy Lenovo, akkor hirtelen tudod miről van szó pedig akár a Legend/Lenovo, vagy a Hon Hai Prec/Foxconn, vagy a HMD/Nokia gyakorlatilag egy-egy-egy cég. Na a Dynabook már akkor fogalom volt, mikor a legtöbb fiatal szülei sem létezett..
Szerintem meg igaza van, felületes, lusta, nem néz utána semminek, nem érdekli semmi, azonnal fikáz, magyarnak született 1000 éves állam blablablablabla.
Ehhez a gondolkodás is tartozna nem csak a nemzeti önérzet, nem csak a jár, meg a jól megmondom, akkor is ha hülye vagyok hozzá... Szerintem meg pont, hogy nem Ő ül fordítva a lovon, hanem azok aki valamihez dilettáns, de azért is beír, hogy okosabbnak tűnjön....
-
hallador
addikt
A fórum színvonala sajnos tényleg egyre süllyed, kopik ki a szakmaiság, ma már nem divat utánanézni dolgoknak, egyszerűbb csuklóból fikázni
Hatalmas +1
Pont én is így gondolom. Otthon betartják amit a Főnök mondott. "A hídon akkor kell átmenni, amikor odaérünk a folyóhoz." Azt nem nézik, hogy át tud-e menni, csak a hidat....
Ez a mentalitás nagyon észrevehető. Nagyon igazad van, a fórumok kezdenek a Blikk fórumhoz hasonlítani, akkor is elmagyarázza, ha semmi köze hozzá, igaza van mert nehogy már más jobban tudja nála.... Sajnos nagyon észrevehető a fórumon is a silányság, és a nemtörődömség. A mindent akarok, de semmit nem akarok csinálni típusú kádár szoci felfogás...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- MSI CYBORG 15 A13V
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged