- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Ha olyat veszek, amihez értek, ott engem sem érdekel... de a vevők nagyrésze nem ilyen. Elég benézni mondjuk a klímás topicba, ahol Whirlpoolt azért választanak jópáran, mert jól cseng a neve, pedig klímában egy matricázott kínai csoda, pocsék szervízzel. ...de hogy saját példa legyen, még ha más árkategória ismost nekem kellett mosogatószivacsot venni... mivel tippem sincs melyik a jó, a polc előtt állva azt vettem amelyiknek jól hangzott a neve meg a csomagolása azt sugározta, hogy jobb lehet, mint a többi. A legtöbb ember notivásárlása is kb hasonló módon zajlik, nem tesztek olvasásával, meg hozzáértőbbek megkérdezésével.
-
Male
nagyúr
Talán mert a book szót már páran ellőtték, amik sokkal ismertebbek. MacBook, illetve a HP az EliteBook/ProBook, de akár még a Panasonic Toughbook is, így pedig rögtön a "gagyi utánzatgyártó" hatást váltja ki a név azokból, akik nem ismerik. Ezt fokozandó nemrég meg jött a Huawei is a MateBook-kkal, aminél már nagyon ment a MacBook majmolás téma.... és ezek után jön ez az újabb "book" valami előtaggal.
-
idegen lény
addikt
Ez a névváltoztatás nem csak nekünk nem tetszik (nem tükrözi a magyar emberek akaratát), külföldön is fanyalognak miatta: [link] És igaza van a grafikusnak is, hogy ez a logó iszonyatos (ez tényleg az, nem pedig a távolság) és rettenetesen avítt. Szerintem a Sharp szerette volna megkaparintani a Toshiba védjegyet is, még a botrány ellenére is, de a Toshiba nem adta nekik vagy túl nagy árat kért érte, ugyanakkor a Sharp névhez sem járult hozzá. Ezért szerintem hirtelen rákényszerültek a névváltásra, ami nem volt betervezve, és ez a kapkodás meglátszik a logón is. Az is lehet, hogy a Toshiba felajánlott nekik pár nevet, és még ez volt a legnormálisabb közülük/ez tetszett nekik a legjobban.
-
.mf
veterán
Pont ezt akartam én is írni, a Toshiba fő piaca japán volt (ahogy sok más japán cégnek is, Európában nem sok NEC desktopot vagy Panasonic laptopot lehetett látni), errefelé nem is nagyon erőltették meg magukat; és Japánban a legtöbb gépük Dynabook néven futott már régóta - olyan ez, mintha az IBM Thinkpadje, ahol a Lenovo lett a tulajdonos, most úgy döntene, hogy Lenovo Thinkpad helyett simán Thinkpad lenne a brand.
A fórum színvonala sajnos tényleg egyre süllyed, kopik ki a szakmaiság, ma már nem divat utánanézni dolgoknak, egyszerűbb csuklóból fikázni
-
Male
nagyúr
Azért mielőtt leszólod az embereket itt a topicban... javaslom, gulgi, Elitebook... találati lista első oldal csupa HP noti. Utána Dynabook, találati lista első oldal, 0, azaz nulla darab Toshiba notebook. Tökéletesen mutatja, mennyire ismert az emberek számára, és mennyire kapcsolódik a fejekben a notebookhoz. Oké, történelmi, stb., de innen kemény meló lesz ezt sikerre vinni. ( a hangzása meg gagyi szerintem is... tudod, lehet egy autót Tino-nak meg Ronda-nak hívni, csak az adott piacon nem lesz túl sikeres... )
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged