- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Ha olyat veszek, amihez értek, ott engem sem érdekel... de a vevők nagyrésze nem ilyen. Elég benézni mondjuk a klímás topicba, ahol Whirlpoolt azért választanak jópáran, mert jól cseng a neve, pedig klímában egy matricázott kínai csoda, pocsék szervízzel. ...de hogy saját példa legyen, még ha más árkategória ismost nekem kellett mosogatószivacsot venni... mivel tippem sincs melyik a jó, a polc előtt állva azt vettem amelyiknek jól hangzott a neve meg a csomagolása azt sugározta, hogy jobb lehet, mint a többi. A legtöbb ember notivásárlása is kb hasonló módon zajlik, nem tesztek olvasásával, meg hozzáértőbbek megkérdezésével.
-
Male
nagyúr
válasz
idegen lény #25 üzenetére
Na most lebuktam, mekkora FB-s vagyok, mégcsak eszembe sem jutott
( Amúgy azért kevésbé játszik, mert teljesen más piac, a felsoroltak viszont mind notik. ) -
Male
nagyúr
Talán mert a book szót már páran ellőtték, amik sokkal ismertebbek. MacBook, illetve a HP az EliteBook/ProBook, de akár még a Panasonic Toughbook is, így pedig rögtön a "gagyi utánzatgyártó" hatást váltja ki a név azokból, akik nem ismerik. Ezt fokozandó nemrég meg jött a Huawei is a MateBook-kkal, aminél már nagyon ment a MacBook majmolás téma.... és ezek után jön ez az újabb "book" valami előtaggal.
-
Male
nagyúr
Azért mielőtt leszólod az embereket itt a topicban... javaslom, gulgi, Elitebook... találati lista első oldal csupa HP noti. Utána Dynabook, találati lista első oldal, 0, azaz nulla darab Toshiba notebook. Tökéletesen mutatja, mennyire ismert az emberek számára, és mennyire kapcsolódik a fejekben a notebookhoz. Oké, történelmi, stb., de innen kemény meló lesz ezt sikerre vinni. ( a hangzása meg gagyi szerintem is... tudod, lehet egy autót Tino-nak meg Ronda-nak hívni, csak az adott piacon nem lesz túl sikeres... )
-
Male
nagyúr
válasz
Juhaszatti #1 üzenetére
Első gondolatom ugyan ez volt... ezen még dolgozniuk kellett volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest