Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
UPC-hez ne vedd meg, legfeljebb annyit fogsz látni, hogy "kódolt adás" vagy hasonló feliratot (programfüggő). A UPC digitális adásához emellett még kártya és kártyafogadó is kellene, de azt nem tudom, hogy egy szokványos EZ 100PU alkalmas-e. Pláne, ha még még párosítva is van a kártya.
Esetleg azt sem zárom ki, hogy a közszolgálati adók jöhetnek kártya nélkül, de amikor én egyszer ráhangoltam UPC-re egy DVB-C TV-t, csak a "kódolt" feliratokra emlékszem.
UPC-kábelen az analóg adást tudod nézni bármilyen TV-vel, de a cikkben szereplő tuner analóg TV-adást nem vesz, csak analóg URH FM-et.
Digikábelen kódolatlanul foghatók a DVB-C adások, kivéve az HBO, Digifilm, ezekhez szintén kártya is szükséges. Legutóbbi információim szerint, de aki pontosabbat szeretne, utána kell nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest