- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel topik
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
UPC-hez ne vedd meg, legfeljebb annyit fogsz látni, hogy "kódolt adás" vagy hasonló feliratot (programfüggő). A UPC digitális adásához emellett még kártya és kártyafogadó is kellene, de azt nem tudom, hogy egy szokványos EZ 100PU alkalmas-e. Pláne, ha még még párosítva is van a kártya.
Esetleg azt sem zárom ki, hogy a közszolgálati adók jöhetnek kártya nélkül, de amikor én egyszer ráhangoltam UPC-re egy DVB-C TV-t, csak a "kódolt" feliratokra emlékszem.
UPC-kábelen az analóg adást tudod nézni bármilyen TV-vel, de a cikkben szereplő tuner analóg TV-adást nem vesz, csak analóg URH FM-et.
Digikábelen kódolatlanul foghatók a DVB-C adások, kivéve az HBO, Digifilm, ezekhez szintén kártya is szükséges. Legutóbbi információim szerint, de aki pontosabbat szeretne, utána kell nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest