- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabi__memo #955 üzenetére
Nem teljesen azt irtam amit akartam,bocsi már fáradt voltam, szoval ha nem a gyári szoftot akarod hasznalni akkor ezt a drivert kell felraknod.
Nem 3rd party mert nem kulsos driver, ez a gyári BDA drivere.
-
klaczi
aktív tag
válasz
szabi__memo #932 üzenetére
Talán segít. Az árából itélve..........na meg írják is.
[link] -
azbest
félisten
válasz
szabi__memo #930 üzenetére
ez itt az astrometás topic
Amúgy tud C-t a t230. Csak össze-vissza írják. Az ali shopban és valamelyik másik weblapjukon is szerepel a C. Régebben lehet hogy a hozzá mellékelt szoftver nem kezelte. Linux alatt használom főleg, win alatt nem sokat használtam, de mások szerint ott is megy. Tegnap épp nézted a t230 blog kommenteket is [link], ahol kábeles frekiket derítettem fel vele egy jópofa programmal
Mivel a T2 és a C sokmindenben hasonlít, így előfordul, hogy a gyártók t2-esként árult tunere képes c-re is, ha megfelelő drivert és szoftvert kap. Linuxon van néhány tuner, ami win-en a hivatalos driverrel csak t2-es.
Az astrometán a panasonic chip az, ami a t2/c képességeket adja.
-
mzso
veterán
válasz
szabi__memo #919 üzenetére
Nekem nem volt forró. Hanem egy kidugás, bedugás után egyszer csak nem jelezte a windows a hardver csatlakoztatást.
-
zhagyma
őstag
válasz
szabi__memo #153 üzenetére
Hogy mi van itt? Nálam úgy két hete minden bekapcsoláskor "nem elérhető" az eszköz a driver hibakódja szerint. Újrainicializálás után (driver disable/enable) használható akármeddig. Gondoltam az új driver szórakozik ezért visszamenőleg kipróbáltam mindegyikkel. USB kábelcsere: semmii, nem javult meg. Ezért visszaraktam a régi tunert ...
-
mzso
veterán
válasz
szabi__memo #139 üzenetére
Ellenőrizd a kábelt.
Nekem napszakonként hajlamos rossz lenni a jel, de az összes egyszerre még sosem volt rossz.
-
zhagyma
őstag
válasz
szabi__memo #136 üzenetére
-
vwpolopg
őstag
válasz
szabi__memo #5 üzenetére
Király, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X+Nacon Rig 700HX+Play&Charge Kit
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 5060 + 11 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Xtrfy MZ1 Gamer Egér!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest