- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
tomboy1000 #1467 üzenetére
Valószínűleg a splitter egyik ágán van csak meg a power pass ezért ha be van kapcsolva a box attól kap a fej tápot.
Sok splitternek csak 1-ik ágán van meg a power pass.
Pld. itt van kép olyanról amin ezt jelölik is.Ráadásul ez a megoldás halmozotton hibás mert a fejre mehet egyszerre vertikális/horizontális kapcsolási parancs is a 2 tunertől ezért ha a box ott van hagyva egy csatornán ami vertikális polarizációt igényel míg a PC-s tunerel benhangoltattnál vele egy horizontális polarizációt igénylőt azt nem fogja túl jól viselni és józan paraszti ésszel is megérthetően nem fog jól működni.
Ha van twin fej akkor minden tunernek kell egy saját koax.
A diseq meg arra való, hogy egy tunerbe különböző fejekről (vagy egy fej több kimenetéről) tudj jelet adni. -
azbest
félisten
válasz
Nem tudom mennyire régi linux mintet használsz, neten azt látom, hogy 4 éve voltak ilyen panaszok és 2-3 éve javították. A kernel verziótól függ, hogy mit ismer alapból a hardverek közül.
Ha nem az a baj, hogy nagyon régi, akkor esetleg ellenőrizni, hogy van -e dvb-usb-s660.fw firmnware fájl a /lib/firmware könyvtárban. Ha nincs, akkor az * elec repositorikban van letölthető [link]A csak párosan működő tuner nekem úgy hangzik, mintha nem adna tápot a fejnek. Esetleg nem ment ki valami biztosíték a kártyán esetleges kábel zárlat miatt?
-
Diák66
őstag
válasz
Sajnos Linuxban nem vagyok otthon
Továbbá Sat tunert sem használtam még. A Diseq kapcsoló arra jó, hogy kettő (vagy több) antenna jelét egy kábelre "terelje" és segítségével váltogatni lehet az éppen használt LNB fejet. Elvileg arra nem jó, hogy két eszközt egy antenna szolgáljon ki. Próbáld meg közvetlen a fejhez csatlakoztatni a tunert, esetleg más op.rendszeren megnézni, mit ír stb....
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bestbuy játékok
- OTP Bank topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest