- Yettel topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bentsze88888 #19 üzenetére
mind3 szolgáltatónál lehet szélessávú mobilinternetre előfizetni, elburult összegekért nevetségesen kicsi forgalmi kerettel...
én nem érzem úgy, hogy a piaci verseny lenyomná az árakat...
arról nem is beszélve, hogy az alapárakat az egyszem AH fogja megszabnikb annyi verseny lesz, mint hogy egy adott telefont melyik gsm boltban veszed meg (1-2 ezer forint eltérés, más részletfizetési lehetőségek) a körítésben lesznek különbségek, de a készülék alapára az fix, csodát ne várj!
-
válasz
bentsze88888 #9 üzenetére
majd valaki nálam tájékozottabb kijavít, ha tévednék, de sztem a voda még mindig kisebb, mint a pannon (de ha időközben helyet is cseréltek volna, akkor se kishal a másik kettő szolgáltató mellett, ugyanaz a nagyságrend)
-
BloodRay
veterán
válasz
bentsze88888 #9 üzenetére
Szerintem ha pl a 3G-s szolgáltatások bevezetésénél élen járt akkor itt sem lehet "kis hal".
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest