- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én meg vettem egy R megane-t( 2005 1,4 b 86000 km) motorhibásan 100-ért, hozzá egy motort 60-ért. Eddig 160.
A maradék apróból bőven kijön egy S7e Alitól.Ok az újdonságnak ára van mindig, de ér ez ennyit?
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Csak egy esélye van, hogy megvegyem: ha valami brutál áron jön ki a Telekomnál
fogadjunk h előrendeled....

-
anadroid
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ajánlom a német Amazont, Dex-szel együtt 999€ és az összes tartozékra 10% engedményt is adnak.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Láttam a Facebookon a posztodat. Egyet kell értsek veled.
Sajnos azt látom, hogy tényleg az Apple után mennek. Ez a telefon nem ér 335ezret!!!
Gondolom, a tavaly bukást be akarják hozni.
Tudod, azért ez szégyen a részükről.
A DEX parasztvakítás ajándék gyanánt, mert aki nem rendel elő annak ugyan ennyi lesz az ára.
Szép telefon, meg biztos jó lesz, de ezt max. 300k-nl nem kellett volna drágábban adni! -
RaveForce
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hasonloan erzem. A lelektani 300ezret pofátlanság atlepni akar van "ajandek" akar nincs. Ha igy megy tovabb tenyleg elerjuk a 400ezret ami azert na. Meg a 300is azt mondom plafon. Valahol a 280.000 amit egy 0napos minden foldi joval megaldott flagshipert elkerheto. Most ezt vastagon tullottek. Dehat presztizsnovelo ertek ez is... nameg persze profit.
-
laci0530
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Egyetértek, bár a DeX tekintetében valszeg pont az az egy ember vagyok a tízből. Ha a Telekomnál függetlenül és azzal együtt bemenne 300.000,- alá, lehet, hogy beruháznék egyre. (De persze még az az ár is hatalmas WTF.. vagy inkább a mi jövedelmünk elé kellene a nyugatabbra szokásos 3-4-5-ös szorzó legalább.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)