- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
Nem vagyok én ideges, birka lelkű vagyok
Azért nem vettem Nvidiát, mert mint mondtam, nem vagyok se AMD, se NV fan. Azt veszem ami a jobb és meg is érte volna -100W-ot faragni (GTX460 -> 7770) a kártyám fogyasztásán úgy, hogy nem vesztek a teljesítményből és gondoltam, hogy fél év alatt már a driverek is csiszolódnak annyit, hogy probléma ne legyen, de tévedtem
Egyszerű ok miatt nem veszek új kártyát: nincs pénzem
Amúgy köszönöm szépen az építő jellegű hozzászólást. Autó nélkül is világ a világ, menj lovaskocsival...
-
oliba
őstag
Elnézést hogy elnagyoltan próbáltam szemléltetni a dolgokat. Mondjuk itt már 120W van, de mindegy
Én nem is a pontos fogyasztási értékeket akartam itt fírtatni csak azt, hogy nagyobb, hangosabb, többet fogyaszt és drágább is előállítani = nem fog az AMD referenciát készíteni, hogy nyíltan elismerje, ezt a kört elveszítette. Nem vagyok se AMD, se NV van, ez csak egy egyszerű tény.
Ez a DX11 és erős compute terhelés engem pedig hidegen hagy. Itt mondják azt, hogy jujj de el fog húzni az AMD és a többi és a többi. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi ilyen játék és talán egy ujjamon azt meg tudom számolni, ahol az AMD tényleg nagyon de elhúz, szóval ez a része engem hidegen hagy.
Driverekről és patchekről meg most ne írjunk, mert úgy néz ki, de még nem merem kijelenteni, hogy a 7770 megjelenése óta lehet sikerült egy olyan drivert csinálni (12.9 béta), ahol nem vagy le a zerocore üzemmód alatt a gép sőőőt, tovább megyek, nem lépkednek ki a játékok random. Igen nagy királyság így használni egy gépet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo 3DS és DS topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest