- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Tegnap előtt váltottam ASUS 670 DC2-ről, egy 7970 DC2-re és semmi bajom a driverekkel. Tény, hogy én csak egy monitoron dolgozom és játszom, de a melóhelyen dupla monitorom van és egy 57xx kártya, ott sincs problémám, pedig linuxon is dolgozom, ahol köztudottan jobbak-stabilabbak az NV driverek.
17 darab ATI-AMD kártyám volt már és 12 Nvidia. Mind a két oldalon találkoztam kb. ugyanannyi anomáliával, egyikre sem merném azt mondani, hogy ez, vagy az a jobb driverek terén, hardveresen detto.
Én emlékszem olyan időszakra a GTX 460-ammal, amikor szinte minden játékhoz másik drivert kellett raknom, hogy normálisan menjenek ne jelenjenek meg artifact-ok (persze ez megoldódott egy idő után, de akkor is), és emlékszem amikor kijött a 6870 és az első őt támogató driver úgy hazavágta a rendszeremet, hogy húzhattam újra az egészet.
És az általad burkoltan agyon dicsért NV-ről meg csak annyit, hogy majd egy éven át szenvedtem egy GTX 570-el, mert állandóan kidobott az asztalra, már garanciáztattam is, mert mindenki azt mondta, hogy ez pedig hardveres hiba, meg tuning okozza holott nem is tuningoltam és gyári tuning sem volt a kártyán, erre csodák csodájára egyszer csak jött egy driver NV-től, amitől szinte tökéletes lett a kártya és a gépem összhangja, onnantól szinte sohasem dobott ki, kivéve amikor én mókoltam valamit rosszul.
Szóval kár általánosítani. Mind a két oldalon ki lehet fogni nagyon jót és nagyon rosszat, te most épp a rosszat fogtad ki. Ennyi.
-
MZperX75
addikt
Aha tesztelted? Mert a tesztek mást mérnek.
tessék.Különbség van ,de nem 200W igaz 53W sem kevés.
Az érdekes mikor egy régebbi tesztben az Nvidia fogyasztott ennyivel többet az Nvidia fanok azt mondták hogy nem számít
A teszteket átlagolva lehet egy két tesztben kikap,de milyen játékokban?,és miért tesztelnek 1280x1024-be
?
Ráadásul nem teljesen maxon meg csak maximum 1600p-be?
Ez is érdekes.
Ahol mérik a 3 monitoros 1080p maxon ,ott igen kevés DX11 új játék megy neki rosszul.
No de mindegy csak meg kell nézni a teszteket,kiderül,és még az is érdekes amelyik tesztben CFX hiba van,mert nem megy, azt is beleteszik a százalékos összehasonlításba,ez jó?Igen meg kell említeni ,hogy nem megy,talán lesz hozzá driver pach vagy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Bittorrent topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo 3DS és DS topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Haditechnika, harcászat
- Riasztó topik
- ASUS RT-AC68U
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest