- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackPriest
őstag
válasz
WhiteWalker #64 üzenetére
én leírtam engem mi és miért zavar. kettőnél több mondatban, töröljek belőle?
(#65) ctvagyok
ha más üthet, én is, ez ilyen -
BlackPriest
őstag
válasz
WhiteWalker #50 üzenetére
ha rám érted a tenyeres-talpast, várlak egy koncerten, szívesen lerúglak úgy barátilag
de felőlem csinálj annyi öncsit annyi kamerával magadról, amennyit akarsz, amíg engem nem zavarsz vele. csinálhatsz egy kutyaszarral is közös képet, csak ne kelljen néznem. sőt, felőlem lehetsz meleg is, amíg nem engem akarsz megdugni. le is fejezheted magad, amíg nem nyilvánosan csinálod. nekem meg minden jogom megvan elítélni a baromságodat és ha nem tetszik, ne olvasd (szar, ha a te hozzáállásod köszön vissza, mi?)
-
ctvagyok
őstag
válasz
WhiteWalker #50 üzenetére
Szerintem nem az erőszak a megoldás. Törvényileg kellene szabályozni a napi maximális szelfikészítés számát. Aki többet készít az fizetheti a szelfiadót. Probléma megoldva
Amúgy meg az embereket mi nem zavarja? Ennyi erővel az életet is be lehetne tiltani a földön.
-
BlackPriest
őstag
válasz
WhiteWalker #34 üzenetére
engem pl az zavar ebben, hogyha elmegyek egy koncertre, már az is idegesít, hogy 30 kijelzőt kell bámulnom magam előtt a banda helyett. ha a sok idióta még háttal is áll, hogy jó képet tudjon csinálni magáról, minek megy el bárhova, ha nem is látja mi történik? de a mögötte lévőt persze zavarja.
kölyökként mi is csináltunk pár ökörködős képet kirándulásokon (bár ott a film miatt vigyázni kellett mit kattintunk le), de azért egy nyaralást kitartott kézzel végigfotózni..inkább megkérek valakit, hogy fényképezzen le az adott látványossággal.
az indokolatlan és mértéktelen öncsizés (hogy magyarosan mondjam
) és az erre épülő ipar az idegesítő szerintem.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
WhiteWalker #34 üzenetére
Ezt neked találták ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest