- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackPriest
őstag
válasz
WhiteWalker #64 üzenetére
én leírtam engem mi és miért zavar. kettőnél több mondatban, töröljek belőle?
(#65) ctvagyok
ha más üthet, én is, ez ilyen -
BlackPriest
őstag
válasz
WhiteWalker #50 üzenetére
ha rám érted a tenyeres-talpast, várlak egy koncerten, szívesen lerúglak úgy barátilag
de felőlem csinálj annyi öncsit annyi kamerával magadról, amennyit akarsz, amíg engem nem zavarsz vele. csinálhatsz egy kutyaszarral is közös képet, csak ne kelljen néznem. sőt, felőlem lehetsz meleg is, amíg nem engem akarsz megdugni. le is fejezheted magad, amíg nem nyilvánosan csinálod. nekem meg minden jogom megvan elítélni a baromságodat és ha nem tetszik, ne olvasd (szar, ha a te hozzáállásod köszön vissza, mi?)
-
BlackPriest
őstag
válasz
WhiteWalker #34 üzenetére
engem pl az zavar ebben, hogyha elmegyek egy koncertre, már az is idegesít, hogy 30 kijelzőt kell bámulnom magam előtt a banda helyett. ha a sok idióta még háttal is áll, hogy jó képet tudjon csinálni magáról, minek megy el bárhova, ha nem is látja mi történik? de a mögötte lévőt persze zavarja.
kölyökként mi is csináltunk pár ökörködős képet kirándulásokon (bár ott a film miatt vigyázni kellett mit kattintunk le), de azért egy nyaralást kitartott kézzel végigfotózni..inkább megkérek valakit, hogy fényképezzen le az adott látványossággal.
az indokolatlan és mértéktelen öncsizés (hogy magyarosan mondjam
) és az erre épülő ipar az idegesítő szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest