- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Abban viszont igazad van, hogy valószínűleg nulláról kell írni a játékot, de szerintem még így is sikere lenne az évek óta folytatott hype miatt
Itt a gond. A játékot megcsinálni teszem azt, két év. Eddig azért volt a DNF-ről (így is minimális) hír, mert először készült, aztán szoptak, aztán tönkrementek. Az egész hónapok alatt el fog tűnni, évek alatt meg el is felejtik a francba. Tehát aki bevállalja a DNF-et, az bizony kőkeményen rákészület a marketingbüdzsé bőre eresztésére.
Amúgy ne fejejtsd el, patinás címeket és dögnagy kiadókat is megérinthet az, hogy pár év alatt beérik egy adott játék negatív hírneve. Ezért kényszerült az EA arra, hogy szétdarabolja az NFS-t.
én pl. nagy eséllyel megvenném
Én mondjuk sosem voltam Duke fan, de ameddig egy Starcraft II-őt vagy szinte bármilyen Bioware játékot lazán előrendelek és magas ívben teszek a review-kre, addig egy Duke Nukem esetében jó alaposan utánanéznék, és valszeg ha jó, akkor is csak mérséklődött áron venném meg. Ez persze én vagyok, de tartok tőle, hogy akiknek nem ismeretlen a cím és történetesen nem fanboyok (tizenX év szopatás után igen sekély tábor lehet), azok valszeg egytől egyig fenntartásokkal kezelnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged