- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazahoho
őstag
csak most láttam ezt az értelmetlenséget,kíváncsi vagyok nálunk mennyire kelendő
-
fattyu
veterán
mindössze annyit tudok mondani hogy facepalm...
Most rendelek egy ilyet és megyek szifonért. Defaultból rajta lesz ez meg a 200L II
Már csak valami szolid fekvő övtok kéne... Ráhúzom a pólót és mindenki a férfiasságom csodájára jár majd...
-
Slowman
aktív tag
Ez egy marhaság. Mikor raksz egy telefon elé 200-300k-s L-es üveget!? Meg 300mm-es kályhacsövet
. A másik meg az amit előttem is írtak, hogy értelmetlen hülyeség, mert rosszabb képet csinál mint alapból az a szerencsétlen telefon. A gyári "optika" ami így is úgy is közte van a rendszernek hazavágja az akármilyen jó minőségű lencsét is. Olyan mint egy LansBaby-is kép, csak sokkal drágább és "trándibb" mert almás.
-
keopsz
HÁZIGAZDA
tudod, mekkora a cropja?
7,64
5.0 Mpixels (2592 x 1936)
1/3.2" back-illuminated CMOS sensor
4:3 aspect ratio
35 mm film camera crop factor: 7.64
Low ISO 80 (or better)
3.85 mm lens focal length
f/2.8 lens aperture
Autofocus: tap to focus..aki ezt kitalálta.
-
Czibor10
tag
Aki vesz az almásához egy ilyet, annak szerintem nincs slr-je (így obija se), úgyhogy vehet mellé egy objektívet is, amivel rosszabb képeket lő, mintha nélküle fotózna, de legalább megvan a nagygép életérzése.
Én már próbáltam kompakt elé fotópuskát rakni, de csak a kép közepén volt a kép, aminek lennie kellett volna (elmosódva), körülötte pedig feketeség (az optika belülről). Szerintem ezzel is hasonló eredményt lehet majd elérni. Hajrá!
-
O_L_I
őstag
Remélem slágertermék lesz amerikában...
És még azt írja, hogy milyen jó mert a meglévő(!!!) objektíveket tudod használni az ifonhoz.
Ha van olyan ember akinek van egy DLSR gépe és vesz egy ilyet hogy a telóra is rá tudja rakni az objektíveket azt agyonlőném. -
EkSYS
senior tag
és majd egyszer..valahogy...meglássátok hitetlen testvéreim hogy egy iphone is képes lesz majd aps-c szenzorral legyártódni, és tud majd ifcl-t is meg 19 pontos af-et is meg 12800-as iso-t is... (csak akkor lehet hogy majd canon 7D nek hívják majd)
-
DSLR áráből egy telefon képminősége. Végülis...
<facepalm>
-
törölt tag
Ha meglátok ilyet valamelyik fonemajomnál akkor ugye szabad nevetni???
-
Április 1. már régen volt...
És mi lesz a szifon saját optikájával? Tesznek elé mégegy optikát?
-
joey04
titán
gondolom ezért próbálkoznak ilyen hülyeségekkel.
-
zsirfecske
addikt
ez a legostobább ostobaság amit mobil témában valaha láttam!!! ááá
-
kolosanyi
veterán
-
ABee
tag
FIAM! Nem megmondtam, hogy telefonálni telefonnal, fényképezni meg fényképezőgéppel kell, nem pedig fordítva?
-
Tonyius777
tag
Egy amolyan Mr. Bean filmben eltudom képzelni
-
surami
tag
Jövő héten meg a 3D adaptert pakolhatod rá nem? Légy üdvözölve a digitális elprostituálódás világában...
-
Tomcat
őstag
Ez az elsőre hasznosnak tűnő kiegészítő, hmm...nem kicsit felesleges és szerintem ciki is. Most gondoljatok bele hogy valaki előkap ilyen cuccot, összeszereli és azzal fotózgat. Ki nem mosolyogna rajta? Ha van pénze valakinek DSLR objektívekre akkor valószínűleg akad nála legalább valami belépő szintő váz is, nem?
-
Day 'n' Nite
tag
~45 ezer ft.
Kicsivel többért már van Nikon kezdő dslr (ha kivonja az ember az árból az objektív árát kb annyi.) -
Z86
őstag
Ez tényleg elég meredek.
-
hohoo
senior tag
és ettől az érzékelő átlép a gagyi zajos kategóriából a jóba? Ja persze hogy nem. Ez olyan mint babakocsira a spoiler, és suzukira a racing matrica
-
törölt tag
Tesztet a népnek!
-
Watchdog
aktív tag
Portrémarkolat miért nincs hozzá? Ehhh...
-
Cancer
senior tag
Miért erőltetik ennyire az iPhone fotózós dolgot? Nem veszik éeszre, hogy ez már kényszeres? Mintha a bringákra folyton szárnyakat akarnának erőltetni, hogy repüljön...
Régen tetszettek az apple dolgok, de ezek a beteges dolgok miatt egyre kevésbé... -
csepelball
tag
Ez elég érdekes egy dolog
-
Youri
veterán
o.O ezmiez....
-
EkSYS
senior tag
azért azt képzeljük el amikor egy ef400/ F2.8 -at ráteszünk egy iphone4-ra-re akármi.
Biztos csodás képek születhetnek majd !
(Avagy hogyan lőjünk ágyúval bolhára)lassan kéne majd egy full frame senzor adapter iphone bolhaméretű szenzorra is vagy valami hasonló marhaság
-
mrhitoshi
veterán
A vaku hol marad ?
-
Daniford
tag
Ez kész!
Lehet a hülyeséget még fokozni??? -
kzrca
tag
Ezt már próbáltad esetleg?
http://www.presselite.com/iphone/heater/A hatékonysága erősen megkérdőjelezhető, nade azért mégiscsak megpróbálja betölteni az Általad is hiányolt funkciót
-
EczkE
veterán
Omg...
-
Brutális eb
addikt
És venni fogják és venni fogják és venni fogják....és
Megérett az a emberiség a jégkorszakra asszem. -
Fr3eWar
őstag
Évek óta erről álmodok. Most azonnal kidobom a telefonom, és futok szaladok venni egy ájfónt meg ezt hozzárendelem!!!
-
kolosanyi
veterán
Ezt a sz@rt... Most komlyan, aki fotózni akar, és normál objektívet cipel, annál már ott a váz is. Majd biztos egy telefonra fogja bárki is felcsatolni az obit...
-
Black Dragon
addikt
lol.
-
Tikakukac
titán
Najó, ez szép meg minden. De a reggeli kávémat mikor tudja végre lefőzni!?
-
shteer
titán
na végre
-
Kashim
őstag
Jézus...
Egyetlen életszerű helyzetet sem tudok elképzelni, hogy ennek a cuccnak bármiféle létjogosultsága legyen. -
madgie
titán
Állvány, cica, pici objektív... ja és erre egy trendi szifon
-
hemaka
nagyúr
Erősen nevetséges kategória
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Sony FE 24mm 1.4 GM
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest