- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
Austin F. #14 üzenetére
Az ilyen hozzászólásokról mindig az a srác jut eszembe, aki életében nem járt Budapesten, de attól rettegett, hogy ha leszáll a Keletiben a vonatról, akkor öt percen belül kirabolják, megerőszakolják és megölik (nem feltétlenül ebben a sorrendben), mert az a nyóckerület.
Valójában Budapest közbiztonsága meglehetősen jónak számít.
-
dabadab
titán
"Egyrészt ugye eléggé védtelen eszköz egy élő, saját akarattal és végtagokkal rendelkező emberi futárhoz képest."
És? Komolyan, mindenki úgy ír itt, mintha Kalifornia utcáin folyamatosan felfegyverzett bűnbandák cirkálnának, amik aztán mindent ellopnak, ami ellopható. Ehhez képest tök megszokott kézbesítési módszer az, hogy a csomagokat simán lerakják az ajtó elé, aztán majd a tulajdonos beviszi, ha hazaér (sőt, szoktam én is így csomagot kapni itt Magyarországon is).
"Másrészt ezek a drónos megoldások elveszik az élő emberek munkáját."
Nem tudom, én tökre örülnék, ha a robotok elvennék az összes munkámat és nekem csak annyi dolgom lenne, hogy süttetem a hasam, a robotpincér meg hordja a koktélokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest