- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Én előrendeltem az új kieget.,de lehet , hogy megvárom még valaki ír róla egy cikket.
-
-
leviske
veterán
Úgy, mint a Mass Effect 2 esetében. Vesznek egy adott irányt és azt veszik alapnak, arra fog épülni a DA2 is valószínűleg.
(#9) Ghostface: Anélkül is lehet vele játszani, hogy az alap játékot végigtolod, akkor Orlézként kezdesz, viszont játszható kezdetet nem kapsz.
A kedvencet meg onnan tudhatták volna gondolom, hogy mi választhattuk volna ki, de hogy végül mi lesz belőle, még talány...
-
Ghostface
senior tag
Mivel ez egy kiegészítő lesz nem 2. rész, ezért ha nem játszottál az alap játékkal akkor ezzel sem fogsz. Szerintem.
leviske
Egyáltalán honnan tudja a Bioware hogy kinek, ki a favorit? Szerintem legalább annyian kedvelik Morrigant mint Oghrent. Aki pedig nem szerencsevadásszal játszik biztosan szívesen látja a csapatában Lelianát. Allistair ráadásul feltűnik az egyik videóban tehát ő már biztos benne lesz. Kérdés játszható karakterként vagy npc-ként. -
elithun
őstag
-
TommyGun
őstag
Oghren a legjobb arc
Minden csajt bekostolt a csapatomban
-
leviske
veterán
Én sem hinném, hogy sokan életben hagyták. Esetleg azok, akik előbb a könyvet olvasták.
Bár Ő csak egy szerencsétlen báb Howe kezében, ha Alistair nem tenné azt, amit, akkor én lazán életben hagytam volna.
Ettől függetlenül nem csak az kérdés, hogy egyáltalán hányan hagyták életben, hanem hogy ezek közül hánynak volt Ő a favorit?
Mert ugye elméletileg a BW ígérete szerint megkapjuk a favoritunkat is az Origins-ből, ami egyelőre úgy tűnik, ebből az 5ből kerülhet ki. (Végül is miért pont Morrigan, Leliana vagy Sten lenne bárkinek a kedvence?
)
Amúgy Oghren elméletileg elég nagy szerepet kap a kiegészítőben, a többi 4 karival -akiket említettem- meg az Originsben hozott döntéseink alapján találkozhatunk.
-
Ghostface
senior tag
Én azt sem igazán értem hogy miért pont Loghain az egyik akit továbbvihetünk a kiegészítőbe. Nem hinném hogy a játékosok nagy része életben hagyta / hagyná őt, miután mindjárt a játék elején elárul minket, ezzel elpusztítva a seregünket, a királyunkat, a mentorunkat Duncant, elfogató parancsot ad ki az összes Grey Warden ellen, betiltja a rendünket és még ő vádol minket árulással. Tőle még a kutya vagy Sten is jobb lett volna.
Anora nem is játszható karakter, őt miért soroltad ide? Vagy a kiegben az lesz? -
leviske
veterán
válasz
ígyvanferi #2 üzenetére
A bejelentéskor 5 új karaktert ígértek. Itt meg 8 karakternek hagytak helyet ugye. Reménykedtem benne, hogy nem lesznek képesek újra bemutatni a régi karaktereket, de így úgy tűnik tévedtem.
A gond csak annyi, hogy azzal nem hinném, hogy fenn tudják tartani az érdeklődést, hogy újra bemutatják Wynne-t, Alistairt, Loghaint, Oghrent és Anora-t.
Mind1, nekem ez egyelőre nem állt össze, nagyon úgy tűnik, hogy abból a két ígéretből (1.: 5 új NPC; 2.: plusz a saját favoritunk) egyet sem fognak betartani, pedig 7k-ért egyik sem egy túl komoly és betarthatatlan ígéret...
-
aram01
nagyúr
válasz
ígyvanferi #2 üzenetére
szerintem is így valahogy
-
leviske
veterán
Hogyhogy az utolsó? Nem 5 új karaktert ígértek? Vagy ezt az "utolsó"t hogy kell érteni?
A másik kettőt a hátralévő 5ből lehet majd kiválasztani? Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Bemutatkozik a Dragon Age: Origins közelgő expanziójának utolsó új karaktere, Sigrun.
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest