- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Ermm... köszönöm az infókat.
Az oroszok szerintem nem csak stratégiákban profik, de nekem szerepjátékokban is, sajnos a legtöbb nem ér el hozzánk. A németekkel kapcsolatban asszem egyetértek!
Tudtommal a Dark Eye az nem más, mint a Das Schwarze Auge (DSA), a szabályrendszer neve. Drakensangból pediglen kettő van már, ha minden igaz. Arkania-ismerők találkozhattak talán DSA rövidítéssel...Egyébként van valami köze a Gothic-os Arcania-nak az öreg Arkania-hoz? Merthogy már a Gothic név hallatára is felfordul a gyomrom egy ideje...
frame24: azért kösz, hogy ránéztél
!
-
GypsFulvus2
őstag
Hát nem tudom, sztem a taktikai ablak kifejezetten jó volt, talán a legértékesebb része az amúgy eléggé RPG-light -ra sikeredett játéknak. A vége felé már elvétve kellett csak beavatkoznom a küzdelembe egy-egy space-szel.
Ez a 2. rész viszont...Lehet hogy itt csak a balklikk-támadás, jobbklikk-védekezés "kombóra" lesz szükség az eddig kiadott mangás-ótvaros trailerek alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest