- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Itt nem. De gondoltad!
Őőő mármost melyik öreg Arkaniára gondolsz? A Sir-Tech által fejlesztett Realms of Arkania játékokra? Tudomásom szerint semmi kapcsolata nincsen a Gothic-os Arcania-val. Csak jól hangzott a név gondolom, vagy valami ilyesmi... De nem vagyok autentikus forrás, mivel a 4. részt még nem vásároltam meg. A Demo meg Vistaboy cikke meggyőzött aról, hogy korai az még... Úgy tűnik kilúgozták belőle azt a maradék "Gothic feeling"-et is ami a 3. részben még nyomokban megvolt. Persze majd ha lecsökken az ára megveszem, hisz olyan ez mint a heroin; tudod hogy xart csinálsz magaddal, de csak tolodItten lehet valami kis hangulatnovellákat olvasgatni, némelyik egész jó is, de nem derült ki számomra, miért lett a 4. rész neve Arcania.
-
frame>24
addikt
Én viszont próbáltam a Drakensang-ot, HaaS, mivel kecsegtető csalogatót írtál róla régebben, ÁMde valami halálgagyinak éreztem MÁR rögtön a kezdő falut+questeket. Addig jutottam, hogy kimentettem egy kettyós mágust valami közeli barlangból és csá. Az se tetszett, hogy varázslóként mindenképp valami arabussal kellett tolni. Így hát sokáig pihent telepítve, aztán egyszer csak kellett a hely és mentem a Control panel/ Add or remove Programs-ba.
Azt veszem észre, hogy rpgk-ből már csak a poszt-apokaliptikus téma köt le, abból meg csak vegas-os van most.
-
Ilsyde
őstag
Ha Drakensang minosegu alkotasok erdekelnek akkor ismerosen fognak csengeni:
Divinity 2
Risen
Venetica
meg persze a Gothic 4 (vagy akar az egesz sorozat is)A nemetek nagyon ra vannak izgulva az RPG-kre (az oroszok meg a strategiakra) ugyhogy egyre tobb ilyen cim varhato. Olyanokrol is olvastam amiket meg vagy nem adtak ki (pl. a The Dark Eye) vagy nem is fognak megjelenni angolul. Cimeket ne kerdezz mert nem igazan emlekszem, kulonbseget meg vegkepp nem tudok koztuk tenni
@GypsFulvus2 Riddick az nagyon ott van ha szereted az atmoszferikus akciojatekokat. Enclave is jo pl.
@Ollie Dragon Age elejen rengeteget szenvedtem, mikor vegigvittem akkor is azt mondtam hogy ez egy baromi jo... konyv lett volna az aprolekos es igenyesen kidolgozott univerzum miatt de jatekmechanikailag szinte minden szempontbol gyenge. Olyan mintha valaki irt volna egy atgondolt regenyt aztan ugy gondolta hogy bar nem igazan ert a jatekkesziteshez, csakazertis kiadja olyan formaban
Ezt meg ugy mondom hogy megvan mindket Dragon Age konyv de egyik sem olyan jo mint a Mass Effect (konyvek) -
Morden24
nagyúr
+ GypsFulvus2
Na ja, én is imádtam (a vicc, hogy még az Obsidian-os részt is, mivel eleget sikerült átmenteni a Bioware-esből ahhoz, hogy vállalható legyen), mégpedig annak ellenére, hogy nem nagyon szeretem a Star Wars világát, sőt kifejezetten blődnek tartom, ez pedig általában elég ahhoz, hogy taccsra tegye a hangulatot. Ellenben a KotOR-ban nem okozott problémát beleélnem magam a karakterbe...
-
Ilsyde
őstag
Drakensang demojat probaltam eredeti nemet nyelvvel mikor anno megjelent de nem sikerult vele sokat jatszanom. Hangulatos a grafika es rengeteg dolgot sikerult belesuriteni a jatekba, de... ez is az a tipikus "nemet tucat-RPG"
Csak akkor jo ha rengeteg idod van es egyebkent is RPG fanatikus vagy, mert ezek nem az a fajta jatekok amik maradando nyomot hagynak az emberben (mint mondjuk egy Dragon Age vagy Mass Effect, ha mar itt tartunk).
Egyebkent egyik sem rossz, ha nem lenne mas dolgom akkor elszenvednek barmelyik hasonlo alkotassal de ha szelektiv vagy akkor sokkal jobb stuffok vannak. Inkabb vegigtolom ujra a Daemonicat, Witchert stb. mert ezek rendszerint csak idopazarlasra jok imo.
(lesz Drakensang Online ha erdekelnek az MMO-k)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged