- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
Aftereffect #535 üzenetére
Én meg úgy értettem hogy a kis tarkónb*sznivaló kcsög nem tud fogalmazni se, szerinted nála a Nokia egy szinten van a szent grállal amitől ő menő lesz és dob a "jóságán" (ha jólértettem) Azért a másik UFO se semmi aki banbán mellette ül
Az ilyen tökagyu "emberek" miatt nézik le a szifonosokat meg lassan már általában azt aki Apple cuccot használ
-
Cilindrik
aktív tag
http://m.index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/27/palinkas/
-
Cilindrik
aktív tag
Naaaa ne bántsuk őket, ha neki ez kell hát tessék.
Minden elismerésem a T-nek és almáéknak a sóó miatt, tanítani kéne. Esküszöm mintha 20E-seket osztogatnának a sor elején (pedig épphogy elveszik őket) Háát nem tudom még ha a teló mellé járna egy ingyen numera a hostescsajokkal, naaa akkor igen de így áááááá.A szifonos iromány nagyon jó szétröhögtem magam, mert ugye mindegyik beteg kicsit ez nem vitás, de megkérdezték az elsőt hogy há miért meg hogyan meg orvos látott e már az elmúlt 5 évben.
Tök igaza van jó buli, elmondhatja hogy itt is volt már. Az epőlnek sikerült egy közösségi élménnyé varázsolni egy szimplia üzleteti tranzakciót). Azon felül őt megértem szifonja volt tetszik neki és ilyet akar megint (én igy vagyok a HTC-vel, más meg a samu-val) és ő nem is fog csalódni hisz tudja kb mit várhat (kivéve a rusztikusra koptatható hátlapot)
Szóval ne bántsuk őket bolondok kellenek a világnak, különben felborulna ballansz.
Kiegészíteném azzal hogy a sorbanállók a bolondok nem a szifontulajdonosok, mielőtt megköveznének.
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
sanyijedi #122 üzenetére
Vajon hány készülék volt előrendelhető? 100 vagy 1000?
Amugy mi a péknek kell elsőként megvenni. Én eddig minden telóvásárlás előtt vártam vagy 1 hónapot még ha csorgott is a nyáloam erősen. Inkább megvártam teszteket, és "szomszédpistike" tapasztalatait a fórumokon hátha kideerül valami huncutság.
Ez az előrendelés meg hú elfogyott rendelj gyorsan vedd meg gyorsan tényleg csak arra jó hogy a bizonytalankodókat hezitálókat vásásrlásra vegye.
-
Cilindrik
aktív tag
Nagyonnagy igazságot mondtál.
Nekem kb 1 hónapig volt szifonom (i4) de 2 okból adtam túl rajta:
AZ IOS nem jöbb be (hiányzott a SENSE) az iTunes meg egyenesen idegesített.
Munkába menet azt láttam hogy 10ből 5 17 éves kis p*csánál i4 van és b*szák a facérbúkot, valamint aki már kicsit is divatb*zi/b*zi kinézetű volt annak is a zsebéből hogy hogynem egy szifon került elő. Bár lehet hogy ez csak az én flusztrációm és tudom hogy le kell szarni, de akkor is idegesített.Szóval számomra valahogy elvesztette a szifon azt a kuriózumát ami miatt kifizetne az ember +30-40K-t.
-
Cilindrik
aktív tag
Húzós árak, de ha megnézzük kb ugyan ennyi az amicsi szolgáltatóknál is ennyi (200 dodó-ért elviheted de havi 100 dodó a havidíj) szóval egy xxl előfizetés szinte ruppóra ennyi odakint is. Az más kérdés hogy abban a 100 dolcsiban "kicsit" több perc és adat van.
A másik meg hogy az apple ezzel a telefonnal ugymond monopol helyzetben van. Most nem arra gondolok hogy jobb/nem jobb pl egy S3-nál, mert az egy parttalan vita, hanem aki ezt a rendszert szereti az kénytelen megvenni mert más nem gyárt ezzel az oprendszerrel telefont.
Ez ugyan olyan mint ha te szereted az OSX-et akkor nem fogsz pc-t venni mert arra nem tudsz OSX-et rakni (a hekkintost most hagyjuk) hanem kénytelen leszel megvenni a MAC-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Filmvilág
- EAFC 25
- BIOS frissítés
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független ÚJ 1 év Apple jótállás
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest