- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- 8300 mAh, maradhat?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Már rég nem cserélek évente alaplapot, sőt, úgy igazából most semmilyen hardver cseréjére nem futná. Ez azért gáz, mert a jó öreg Barton egyrészt kezd kevés lenni, másrészt érzem, ahogy néha köhögnek egyes elemek a gépben... (no meg ki venne most OEM Vistát, amikor a Win7 upgrade csak a júliusban vagy később vásárolt esetben lesz ingyen elérhető, ha jól értettem?
)
-
fordfairlane
veterán
Nem tudom, lehet, hogy egyszerűen csak öregszem, DOS 3.3 volt az első MS rendszer, amit használtam, azóta volt minden, Windows 3.0, NT 3.1, és a 4-es NT-re mondtam először, hogy ez már megéri az árát, de mikor ezeket az aktiválásos leírásokat olvasom, elmegy tőle a kedvem. Egyszerűen nem tudom megszokni még a gondolatot sem, hogy egyszer csak ott állok egy megakadt installal, és a szoftver kijelenti, hogy nekem nincs jogom őtet használni.
-
Penge_4
veterán
ezzel szemben sp3 és vista csak az laplapot nézi. bármi mást cserélsz nme fog viszlátot mondani. viszlát != aktiváljon újra.
Ezért mondtam, hogy megint szokás szerint én vagyok a hülye, amiért nekem a HDD lehúzásnál is kérte a VISTA az aktiválást.
Viszlátot nekem csak az Enterprise mondott, pedig sokkal jobban bejött, mint az Ultimate. De hát nem jött össze...
idézem #151-etÉs még én vagyok az, aki kiragadott mondatrészletre reagál. Miért nem tudsz szöveget értelmezni?
ettől a többi még nem lesz butított (startert leszámíva), csak nem lesznek fullextrásak.
Egyébként azt bírom, hogy egyszer itt osztjátok, hogy a Win-ben lévő dolgok ingyenesek és ajándék a drága natúr Win mellé, most meg akkor miért is fizetek sokkal többet az Ultimate-ért? Mert a Hold'Em póker és a Group Policy-t fizetem meg benne? Hogyisvanezakkor?
ha általános vagy közép suliba jár, akkor még nme a saját béréből él meg.
Újfent üdvözöllek a magyar valóságban. Nagyon sok középiskolás dolgozik iskola mellett.
Egyébként megintcsak hogyisvanez? Ha anyucit-apucit pumpolja, akkor warezPistike, ha nem tudja kifizetni önerőből, akkor mocskos tolvaj?tekintettel az anyagi helyzetére úgysem fogja túllépni az oem korlátait.
Ponthogy nincs pénze a márkás termékekre, csak a Tescos hardverre, ami hamar bedöglik. Az éremnek két oldala van.
-
Penge_4
veterán
vista már csak az alaplapot nézi.
Kezdem azt hinni, hogy nálam volt a gebasz, mert pont Vista volt az, ami a hdd lehúzáskor aktivációt kért.
ha te évente alaplapot cserélsz
Csúsztatás. Nem azt írta, hogy évente cserél, hanem azt, hogy nemsokára (talán) lecseréli, így megszívná ha most vásárolna OEM Windows-t.
azt írta, h a win egy havi fizetés.
Mennyi is egy dobozos Ultimate? A többi nem Win, hanem sarc, illetve butított Win.
de diáknak van ingyen win
Felsőoktatásban, ami hála a "magyar valóságnak" szintén fizetős. Általános és középsuliban nincs ingyen Win.
vagy 120-at, de akkor már a jobban keresők közé tartozik.
És ha a dobozos Home Premium-ot akar? Mivel azt írta a legelső hsz-ében.
de ha ilyen csóró, akkor tök fölölsleges dobozost venni, mert nem fog évente gépet újítani.
Enni, rezsit fizetni és ruházkodni sem?
-
fordfairlane
veterán
Most már valószínűleg nem fogok venni Vistát, megvárom a Win 7-et. A régebbi gépemre jól jönne egy XP, de ez a pontszámításos, itt-ott aktiválós, vagy alaplaphoz kötött rendszerbe beleugrani nekem egész egyszerűen nem éri meg. Ott a VLK, meg a XP SP3 CD, felrakom, megy, pont. Egyszerű, mint a faék, bárhol, bármikor újrahúzhatom, mindenféle side-effect nélkül, ezt az egyszerűséget hiányolom az ésszerű árú bolti változatokból. Egyetlen dologra kell figyelnem, a WGA-t kell kikerülni. Supportra egyszer volt szükségem, amikor a cégnél nem sikerült egy XP-t aktiválni, egyéb problémákat megoldom én magam.
-
fordfairlane
veterán
Az OEM-ek jó áron vannak, és el is gondolkoztam egy Home Premium megvételén, de véletlenül úgy adódott, hogy mindkét asztali gépemben hamarosan alaplapot fogok cserélni (illetve lehet, hogy lapot cserélek, még nem vagyok benne biztos). A dobozos felárát pedig soknak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPad topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED monitor topik
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest