- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lacy6
senior tag
Ha tovább árulja mint a konkurens, akkor tovább is frissítse. Főleg ennyi pénzért. Amúgy meg mit ér a frissítés ha rosszabb lesz a telefon tőle?
(#38) kcsa: +1
(#42) kovadika: Így van, ha maradt volna a 4S IOS 6-al akkor jobban működne a rendszer az biztos. De így legalább mondani, hogy milyen faxa az Apple h frissítette a 4s is.
-
Lacy6
senior tag
Ez igaz, de én olyan emberekre értettem akik, nem ragaszkodnak az életük árán is IOS-hez. Akik ár/érték arányba nézik a dolgokat és telefonvásárlás előtt állnak, nekik nem érné megvenni. Akiknek otthon meg szinte csak alma termék van, amiket jelentősen túlárazottnak tartok, azok meg gondolom nem 4s vásárláson gondolkoznak, hanem hogy maradjon az 5s vagy elkezdjek sorba állni a 6-ért
(#36) OgKush: tud laggolni bármennyire hihetetlenül is hangzik. Szomszéd éppen mutatni akart volna valamit 4s-en feloldotta és igen szépen belaggolt. Kérdeztem is mi volt ez, erre azt mondta h ritkán csinál ilyet. Szóval tud azért laggolni. Kár h hosszabb ideig nem nyomkodtam.
-
Lacy6
senior tag
Azért kíváncsi lennék mennyien vették meg ennyi pénzért. nexus4, F6 jobb választás mindenféle szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest