- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
Hát ja, meg jolvan hogy lenullázták, meg 100% megtérítik. De mi alapján? eurotax? főleg egy veterán autónál, amiben ki tudja mennyi pénz van.... erre meg kiszúrják a szemét 300ehuffal? vicc az egész.
No meg akkor mivan ha be van osztva az autóm, és épp külföldön vagyok vele?, vagy ha nincs olyan állapotban hogy használni lehessen? megbírságolnak mert nem teljesítettem az Állampolgári kötelezettségeim? Sőt mire hazaérek(pl külföldről) a rögtönítélő bíróság főbelövéssel jutalmaz?
tudom, tudom, nem csak jogom van de kötelezettségem is. De a f*szom az ország mit csinál a sok pénzel?, én mentsem meg és hárítsak el egy katasztrófahelyzetet? mert inkább saját kezűleg szúrnám ki mind a 4 kereket.
Itt nem a morálról van szó, mert a MEGKÉRNEK ok, de szolgáltassam be? jönnek itt a nyugati országokkal, hogy így meg úgy..... persze mert náluk is becsöngetnek katasztrófások és vigyorogva átadja a tulaj a kulcsokat... meg ahogy az a mesébe van...
Ja meg gondolom az osztrák önkéntes, hót ingyen, saját pénzből vesz tűzoltóautót, meg felszerelést. Esetleg magát adja, de mást nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Autós kamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Képregény topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest