- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
Hát ja, meg jolvan hogy lenullázták, meg 100% megtérítik. De mi alapján? eurotax? főleg egy veterán autónál, amiben ki tudja mennyi pénz van.... erre meg kiszúrják a szemét 300ehuffal? vicc az egész.
No meg akkor mivan ha be van osztva az autóm, és épp külföldön vagyok vele?, vagy ha nincs olyan állapotban hogy használni lehessen? megbírságolnak mert nem teljesítettem az Állampolgári kötelezettségeim? Sőt mire hazaérek(pl külföldről) a rögtönítélő bíróság főbelövéssel jutalmaz?
tudom, tudom, nem csak jogom van de kötelezettségem is. De a f*szom az ország mit csinál a sok pénzel?, én mentsem meg és hárítsak el egy katasztrófahelyzetet? mert inkább saját kezűleg szúrnám ki mind a 4 kereket.
Itt nem a morálról van szó, mert a MEGKÉRNEK ok, de szolgáltassam be? jönnek itt a nyugati országokkal, hogy így meg úgy..... persze mert náluk is becsöngetnek katasztrófások és vigyorogva átadja a tulaj a kulcsokat... meg ahogy az a mesébe van...
Ja meg gondolom az osztrák önkéntes, hót ingyen, saját pénzből vesz tűzoltóautót, meg felszerelést. Esetleg magát adja, de mást nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen okostelefont vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gaming Set-Up eladó 3090 32GB 4000MHz CL18 M.2 SSD 1TB (újrapasztázott minden)
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i3-5GEN I 16GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest