Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A tucat valóban 12, én sztenderd 6-nak szoktam elsőnek gondolni, bennem ez egy örök baromság ami belém égett, kösz a korrekciót. Mondjuk itt írhatnám hogy arányosítottam a feladatmegosztás miatt
, de így is nagyon alacsony a szám, állítólag egy minőségibb játék sokszor több tíz millából készül. -
egy Far Cry 2nek keves 2 giga ram
Hova kevés? Én is 2 gigával játszottam vele...
Persze érthető, hogy a 3 éves gépen nem megy minden atomsimán és max. grafikán. De egy három éves gépen is lehet ma még játszani, ha anno normálisan össze volt rakva (160-ból meg azért össze lehetett egy kis ésszel).![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Misály
addikt
válasz
GeryFlash
üzenetére
Egyik se, mivel en valogattam ossze mindent hozza... En arrol beszelek hogy egy Settlers7 nem megy normalisan, egy Far Cry 2nek keves 2 giga ram, DNF orakig tolt, legalabb a mass effect 1-2 ment fullHD-ban max grafikan. De mint tudjuk az 5 eves engine-el kocog.
Egyebkent meg hogy cseszhetnenek at ha ertek a gepekhez? Logika fail.
Nem mellesleg hozzatennem hogy szerveradmin vagyok

-
Gergosz2
veterán
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
crysisban sosem lesz 125 fps mert úgyvan megírva.
Erőforrászabáló korcs aminek ugyan szép a grafikája , de tudjuk milyen áron. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
A Crysis-ban a 125fps majd 2-3 év múlva lesz elérhető halandók számára is.

Én már régen hozzá szoktam a 20-30fps-hez a crysis-ban, most ha csak simán csúcsra állítom a grafot és van 40-60fps-em már rendesen szokatlan!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
30fpsel crysisban is nehezen boldogulok. hozza vagyok mar szokva a 125-hoz, pedig regen quaket is csak 30-40el toltam

-
Robi BALBOA
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Jobbnak jobb az szent igaz, én csak arra akartam kilyukadni, hogy másabb a 30fps egy crysisnál (játszható) és egy codnál (játszhatatlan).
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
azert a crysis is folyamatosabb 60-on. en 30 fps-el mar alig tudok celozni.
Peat
: id-nel soha nem egy fel legio dolgozik a jatekokon -
Peat;)
veterán
"A Rage fejlesztésében jelenleg 18 ember vesz részt, míg a DOOM 4-et alig egy tucatnyian készítik. John ígérete szerint, amint megjelenik a Rage, a felszabaduló embereket átcsoportosítják a DOOM 4 projekthez, így onnantól jócskán felgyorsul a játék fejlesztése"
Ez most komoly? 24 ember fejleszti ki a Rage és Doomot együtt véve? Egy crysis 2-vel hány ember dolgozott? Szerintem ennek többszöröse. Vagy ez kizárólag a grafika? Még úgy is nagyon kevésnek tűnik, legalább ez lesz az első játék aminél végignézem a stáblistát a végén

-
Robi BALBOA
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezt nagyon jól megfogalmaztad.
Nekem a Crysis és Crysis WH-ban cfg mod-al (Über High Quality+) van 20-45fps-en átlag 25-30 és folyamatos, de egy L4D vagy Cod már 60fps alatt nem igazán folyamatos(főleg a cod). -
atidzsiforc
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
+1
-
Nem örülök ennek a 30 FPS-nek!!

-
Sirandrish
legenda
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jah...huzod a "ravaszt" vagy nyomod a balklikket...tökmindegy

-
mcwolf79
veterán
A techbuzulás =/ azzal ,hogy valami normálisan fusson. Én is a fotelomban pöffeszkedek, ha olyan játékkal játszok (autós, verekedős, platform). Van 2 kontrollerem is, FPS-t meg hülye leszek azzal tolni. 4 év konzolozás alatt megtanultam (megszoktam) vmennyire a kontrollert FPS-hez, de ég és föld a kettő (bill vs kontroller). Aki azt mondja, hogy ugyanúgy lehet kontrollerrel tolni FPS-t,mint billentyűzettel az HAZUDIK!!!
-
Scholes9
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Tény, h rosszul fogalmaztam, de, akkor is szkeptikus vagyok, én kivárom, h mi lesz belőle

-
TESCO-Zsömle
titán
A szaggatás =/= az alacsony fps-sel. Sokkal inkább a képkockák egyenetlenségével. Elég példának felhozni a filmeket, ahol kőbe van vésve a másodpercek alatt levetített képkockák száma, ráadásul még 30 sincs... Amire a szem érzékeny, az a változás. És nem csak a mozgás, hanem a képkockák egyenletességének változása.
Hiába van 120FPS-ed, egy 200ms-os akadás már igen kellemetlen látványt nyújt.
A (nagyon) magas FPS persze kiküszöbölheti a jelenséget a "nagy számok törvénye" alapján, és a vSync is sokat segít, de ha két képkocka közt nagyobb a szünet, mint 16.6ms, akkor bizony már vSync-el is akad a 60Hz-es monitor, mert ugyanazt a képkockát kétszer kell kirakni...
Lényeg a lényeg, 25FPS is lehet folyamatos, szaggatásmentes, ha a képkockák közt eltelt idő egyenletes, nincsenek csúcsok.
-
mcwolf79
veterán
#65: Nyasgem!
Én most nem azt mondtam,hogy hű de faxa játék a C2. Kimondottan teknóra értettem.
Játékélmény:
Előre szólok, hogy 3 évig volt PS3-am, 1 évig boxom, tehát tapasztalatból beszélek.
MK oké , Kinect-re mondj már egy igazán jó játékot a sok kiddie & táncos baromságon kívül, ami igazán ki is használja ! Halo 3-at nem bírtam magam rávenni,hogy végigvigyem. Multija jó, de ízlések és pofonok. Én többre nézem a BF
C2 multiját. Forza jó kis autókás játék, de nem mindenki autóbuzi. AW-et szintén próbáltam, de kb. 2 óra után meguntam, hogy jönnek a rossz bácsik, elvekítom őket a zseblámpával,majd lelövöm őket. Jól néz ki ,de nálam a játékmenettel úszott el a dolog.
Azért tértem vissza a PC-hez, mert itt nincs kompromisszum. Nincsenek recehegyek, nincs agyonblurozva a játék (pontosabban kikapcsolható), és nem kell kínlódni a frame miatt. És itt jön az,hogy azért a néhány konzol-exklúzív játékért nem fogok tartani egy olyan gépet, ami nem hozza az elvárásaimat.
Tudom mit beszélek, mert mikor 2006-ban megvettem a PS3-am szinte csak multiplatform játékok jöttek rá, és azok is jóval gyengébbek voltak (főleg grafban és frame-ben) ,mint a többi platform. Az exklúzívok semmi extrát nem nyújtottak. Kb. 2007 utolsó negyedében kezdett magához térni a Sony (illetve a fejlesztók).
Azt megjegyzem, hogy 3 éve még nem adták ennyire sz@rér-hugyért a konzolokat. Én is (igaz régebben) 120k-ért vettem a PS3-am, és nem is lett sokkal olcsóbb egy jó darabig.És még mielőtt félreértenél (tek): NEM VAGYOK KONZOLHATER! Mint írtam jó ideig azzal toltam, de számomra már nem nyújtják azt,amit elvárok tőlük. Inkább játszok kevesebb játékkal PC-n (mert azért unatkozni nem kell, ha PC-n akar játszani az ember), de azokkal kompromisszumok nélkül akarok játszani. Ha már a fejlesztők baxnak extra energiát fordítani a PC verzióra, de legalább normálisan fusson. Mert valljuk be, konzolon azért nem mindig felhőtlen az öröm,hogy de smooth-ul fut az adott gamma.
Peace
-
Scholes9
nagyúr
-
Misály
addikt
Ugy hogy nem erdekel egy szarul megirt program ( crysis 2 ), ami azon tul hogy kolteni kell ra hogy fusson normalisan semmi extrat nem nyujt, mert 12 egy tucat jatek.
Javitas: 55k-ert kapsz egy slim 250 gigas bundle-t fejszettel 1 kontrollerrel garanciaval. Es mar csak egy jatek kell. 3 eve 160-ert vettem egy komplett gepet amin ma mar alig fut valami el nemhogy egy szarul optimalizalt crysis 2.
Jatekelmenyre meg annyit hogy Mortal Kombat, Kinect, Halo, Forza, Alan Wake sorolhatnam. A gepet mar csak azert kapcsolom be hogy megnezzek egy filmet. Konzolos lettem, mert ezerszer jobb rajta jatszani mint pc-n ( FPS kivetel, a Halo is bohozat egy jo Q3 mellett ) es hajlando vagyok ezert fizetni is, amit PC-s koromban sokkal ritkabban tettem meg ( sokkal-sokkal ).
Mielott felreertenel, kedvelem a pc-t, nem tertem meg es frocsogok van otthon 1 win7 egy debian server egy laptop, de jatszani mar csak es kizarolag konzolon jatszom amiota megvan.
-
Wolverine
félisten
Oké, kifejtem bővebben. Ha 30 fps átlagról beszélünk, akkor az átlag számítási természete miatt előfordulhat olyan, hogy szaggatás is van a vizsgált időszakban. Ha fix 30 fps-ről van szó (azaz 30+ is lehetne, mert a 30 egyben a minimum), akkor nem fogsz szaggatást látni.
-
Scholes9
nagyúr
Ezzel csak egy gond van: 30 fps szaggatást jelent. Érdemes lefuttatni pl a Resi 5 beépített benchmarkjat először 30fps-re limitálva, majd 60-ra, aki nem látja a különbséget az vak...ingame még jobban kijön a fix 30 fps.
-
-
Misály
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Annyira orulok hogy szamadatokkal dobalozol amikor en egy darabot nem mondtam, 6 evig q3-aztam azota max neha felnezek qlivera, nem porgok szamadatokon azt meghagyom a geek-eknek.
mcwolf79 : egy box annyiba kerul mint egy kozepkategorias vga, nem varok csodat tole, de legalabb elvezheto a jatekelmeny joval kevesebb penzert, nagy kijelzon. Carmack miatt meg nem aggodom, letett mar par dolgot az asztalra.
-
mcwolf79
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Persze, mikor már a Crysis 2-t nem bírja stabil 30 fps-sel megjeleleníteni akármelyik konzol. Konzolon is lehet vele játszani, csak kicsit sz@rabbul megy,mint egy középkategóriás PC-n. Azért az meggyőző érv, hogy egy jópár éves (Wolf3d) játék elfut ezeken a konzolokon. Nem tudom, miért olyan nehéz belátni, hogy mind az X,mind a PS3 (a Wii -ről nem is beszélve) ELAVULT. PS3 exklúzívok jól néznek ki, de abból azért nincs sok,és nem is mind AAA-s gamma.
A BF3-nál is miért kellett butítani a mapokon??? Segítek: NEM BíRJÁK A KONZOLOK!!!
Slusszpassz!
Ott is legalább akkora a terep,mint a Rage-ben, objektum meg kb. szvsz 10-szer több lesz. Akkor miről is beszélünk?? A belső részeken pedig az eddig látottak alapján 10 m2-en folyik a harc. -
Misály
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
En atlagrol beszeltem nem defragrol, az kulon mufaj.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Bizony volt, csak nem olyan latvanyos szerintem. Amugy barmelyik id tech 4 jatekban ranezel a konzolra, irkal vmi megatexture izerol, reg elkezdtek dolgozni rajta.
-
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ha jól emlékszem Quake Wars-ban volt már valami megatexture szerűség.
-
atidzsiforc
őstag
rage-el kapcsolatban beszeltek mar rola, a megatexture eljaras miatt kell a fix fps, jah es mar a doom 3/quake 4 is le volt korlatozva 60 fps-re, quake wars 30-ra, de mind1. nemreg jelent meg egy interview, amiben JC arrol beszel, hogy konzolon sokkal egyszerubb dolguk van, mert kevesebb reteg van a szoftware es a hardware kozott, sokkal gyorsabban tudnak hozzaferni akar 1 adott pixelhez is, mig pc-n a driverek miatt behezebb a munka.
mindig felforr az agyam, mikor konzolflamet latok, ugyanugy lehet vele jatszani, mint pc-vel.
jah, es mar a wolfenstein 3d is megjelent konzolra. meg a tobbi id jatek is.
Nagyon varom a Doom4-et, es a Raget is, az utobbi majdnem napra pontosan szulinapi ajandekom lesz.

-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Régen a marketing nem volt jó, de a game igen, most a gamék nem jók, de le a kalappal marketingesek előtt!

Pizzafutár mint létfentartó elem!
Azt oldhatnák meg a játékban, hogy a szörnyek ne egy adott helyről bukkanjanak fel akárhányszor tolod végig a gamét, hanem mindíg máshonnan, ez jól megnehezítené a játékmenetet, de fényévekkel izgalmasabb lenne az egész ha nem tudnád, hogy honnan ugrik a nyakadba valami nagy üszök! (erről amúgy mintha lett volna szó régen valami cikkben, majd meglátjuk lesz-e valami bellőlle)
-
Sirandrish
legenda
-
Nordic
Közösségépítő
Nem értem mit izgultok a limit miatt, meg a zöldségárus kijelentése miatt. A megjelenés után 2 héttel(lehet majd annyi se kell neki), úgyis lesz olyan fanatikus rajongó, aki majd így egy progit az fps-limit kikapcsolására, mint annó megtették a From Dust-hoz is. Okosak a userek, nem kell őket félteni

No meg a 2012-es világvégét is túl kell élni, hogy egyáltalán megjelenhessen
. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
DrTroglodyte
üzenetére
De ez a legjava!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A 100-ban meg lehet, hogy benne van Magdus néni a takarító, Gyuri bácsi a portás stb......

-
Misály
addikt
válasz
DrTroglodyte
üzenetére
Igen csak abbol 80 a marketinges.
-
Misály
addikt
Q3-hoz FPS-hez par dolgot:
Az egesz a strafe jump-al kezdodott ami egy bug-bol fakadt ( Q2-ben indult ), minek segitsegevel fel lehetett gyorsulni az alap futasi sebesseg kb ketszeresere. Na most ez igencsak FPS fuggo, 333 fpsnel lehetett a legnagyobbakat ugrani ezaltal a leggyorsabban kozlekedni, anno szerveroldalrol limitaltak a com_maxfps-t 125-re. Ezaltal senki nem jutott elonyhoz mert apu jobb gepet vett neki. Ez a bug az engine-ben van tehat, anno letezett CoD-ban ( es majd az osszes epizodban mert egy jo darabig ID-enginen alapult az osszes resz, sot, ott meg a recoil-ra is hatassal van ), ET-ben, es egy rakat ID-s jatekban.
A strafejump annyira nepszeru, hogy az ID jatekok vedjegye lett. Ezert benthagytak a doom3 motorjaban is, es valszeg a rage-ben is benne lesz. Single-ben meg eleg a 30 fps.
-
grunge
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Minden sötét sarokba be kell dobni egy gárnátot, vagy csak odapirgatni. A DIII-ban előszeretettel alkalmaztam ezt a "technikát".
Szeretem a játékaikat, egy id gáma mindig kicsit más volt, hangulatos, innovatív. Ez a limit cucc szerintem is BS, az innovatív részt meg viszi a konzol piac magával... Kár lenne ezt megélni ennyi év után 
-
mcwolf79
veterán
válasz
olbaidhun
üzenetére
Persze tisztában vagyok azzal, hogy John bácsi és az ID letett 1-2 dolgot az asztalra.
És persze mint írtam az előző hsz-ben azzal is tisztában vagyok,hogy a konzolban van a nagy biznisz. Csak a másik cikkben is mondta, hogy a PC-ből nem lehet annyit kihozni,mint a konzolokból. Pontosabban az API-k korlátozzák, és hogy az IGP-é a jövő a dedikált VGA-k pedig korlátozó tényezők a magas késleltetés miatt. Könyörgöm, azért már idén is láttunk 1-2 "elég látványos" dolgot a sz@r PC-n. Kicsit süketelésnek hangzik amit mond. 30 fps??? Legyen 30 fps, de KONZOLON. PC-n hagyják már meg a user-nek, hogy a gépének megfelelően állítsa be a grafót, és csinálják skálázhatóra a grafikát. Igaz úgy láttam ,azt nem írta,hogy konzolon és PC-n is 30 frame-re lesz lockolva, de gyanítom PC-n is annyi lesz. És csak az mondja,hogy nincs különbség 30 és 60 fps között, aki évek óta konzolon játszik. Kedvenc példám
ead space 2. Az is lockolva van alapból PC-n is 30 fps-re, és meglehetősen zavaró (Nekem biztosan). Vsync ki, driverből be,és a gamma 60 frame-mel szinte lefolyik a monitorról.
Nem kell olyan sokat várni: BF3. Nagy terepek , bődületes grafika, gyönyörű fények és valszeg az optimalizációval sem lesz baj (legfeljebb patch-elik). Ott be merték vállalni,hogy PC a fő platform,és gyanítom ennek meg is lesz a gyümölcse, mert évekig meg lesz a gamer-bázisa. A maradék meg játszik az újabb rókabőr CoD-dal. Tehát van powa a PC-ben, csak merni kell kihasználni. És nem kell itt a süketelés ezzel a frame-sz@rsággal
-
Nexuiz
tag
A puding próbája az evés, majd meglátjuk milyen is lesz, főleg ezzel az fps limittel.

-
olbaidhun
őstag
-
Jakesz
addikt
Minek is multi ebbe a játékba? A Doom 3 multija is egy borzalom.
-
hoeerny
tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
jah igen, az egy kicsit érdekes lenne

-
Robi BALBOA
őstag
Persze nem árt a több fps, de ez motor függő is, van olyan motor ahol simán el lehet lenni 25-35fps-el is és van olyan motor ahol már az 50fps is necces.
Amúgy ez a 30fps-nél élvezhetőbb dolgot én sem igazán értem, elvileg a játék menet sebességének 60fps és 120fps (stb...) mellett is azonosnak kellene lennie vagy itt olyan a motor hogy 120fps-nél már hangsebességgel rohan a csóka?!?

-
Wikoo
aktív tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Arra jó az a megoldás h a butácskább embereknek nemkel állítgatni a grafot és nem fogja azt mondani h uninstal meg a ha haverjainak h neved meg, nagykalapkaki. Reménykedem benne ha a gépem 28fps-t produkál akkor minimálisan fog változni a graf ( ergo lehet észre se veszem a különbséget és 30 fps ) de én is egészségesebbnek tartom azt az ötletet h eldönthessük h ki is állítja be a grafot.
-
Izé... szándékosan írtam "ződ"-et. Vagy mi van?

Robi BALBOA: Én ugyan nem szoktam kiíratni a számokat, de 30fps az szvsz kevés, akármelyik irányból nézem. Annál már (illetve még) érezni a beviteli eszköz és a kép között a késést, ami kicsi ugyan, de engem roppantul zavar... 40-50- körül kezd az jó lenni. Más kérdés, ha a hw nem képes ennél nagyobb teljesítményre bizonyos esetekben, de nem értem minek kell korlátozni, ha bírná a többet. Ez pc-n totálisan értelmetlen.
a DOOM 4 félelemre kihegyezett játékmenete jobban fog érvényesülni 30 képkocka mellett.
Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy elég 256 szín is, mert akkor jobban érvényesül a játékmenet... (bár ebben az a vicces, hogy bizonyos tekintetben ez még akár reális is lehet, míg a 30fps nettó baromság)...
-
KvPt
tag
Igen, beszélt erről, elvileg a felbontást fogja változtatni menet közben, így próbálva megtartani a 60 fps-t, amihez azért ragaszkodik annyira, mert szerinte sokkal jobb, ha folyamatos a kékockaszám, mintha egszer 25 lenne, egyszer meg 80.
De az nekem még mindig nem tiszta, hogy ezt most pc-re is így csinálják e meg, bár a cikk szerint igen, de valahogy nem hiszem, hogy pc-n mindenképp lekorlázonák az fps-t. -
Robi BALBOA
őstag
Engem se nagyon zavart meg a játékban ha a jobb felső sarokban mondjuk 50-100 vagy akár 150fps-t mutatott a fraps.

Ha valakinek olyan jó gépe lesz, hogy kitol a játékból 60-100fps-t akkor élvezhetettlen lesz a játék?!?
(#17)Gergosz2:

(#23)Wikoo: Minek kell levinni 30fps-re, le megy az magától is ha úgy van(és álltalában úgyvan!).

Ez a tartsuk a fix 30fps-t vastól függetlenül meg nem jó ötlet, mert például ha van egy olyan vasam ami csak 25-28fps-t tudna maxon akkor a progi egyből butít lefelé pedig nekem elég lett volna a 25-28fps is, így kapok 30fps-t csak a graf nem max lesz és meg sem tudom nézni milyen a max graf, mert a játék motorja önállósítja magát, eddig is meg voltunk enélkül ezután is megleszünk szerintem.
-
Lenry
félisten
-
-
DeFranco
nagyúr
Lehet, hogy totál hülyeséget beszélek, nem tudom, de mint ha valami olyat rebesgettek volna, hogy a rage motorja olyan lesz, hogy dinamikusan kezeli a grafikai beállításokat a megfelelő FPS tartásához.
Magyarul fordítva lenne, és nem a beállítás lenne fix, hanem az FPS. Innentől kezdve már értelmet nyerne, hogy belövik fix 30 FPS-re a játékot, és így minden gépen úgy nézne ki, amit a vas elbír. Multinál meg úgy sem a részletességet nézed, ott mehet a 60, nyilván alacsonyabb grafikával.
De ezt lehet csak álmodtam... valaki erősítsen vagy cáfoljon meg.
-
UnSkilleD
senior tag
nekem bejött a doom1-2 de a 3 még jobban, az vagy 20x végigtoltam úgyhogy természetes hogy várom a doom4et is

-
dy_nmq
aktív tag
én nem értem ezt a 30 meg 60 FPS-es dolgot. Annyi fps-el megy amennyit a vasam ki bír lökni magából akkor mi értelme van limitálgatni?
-
Úristen, mekkora bullshit. Mi az, hogy jobban érvényesül a játék 30fps mellett?! Azért teljesen hülyének ne nézzük már az embereket... JC bácsi mennyit kapott azért, hogy ilyen baromságokat beszéljen?
-
rybank
senior tag
A Doom 3-mal stílust teremtettek, és nekem ultra nagyon bejött, miattuk kezdtem végigtolni a doom1-et, 2-t. Ne hasonlítsuk össze a kettőt. Imádom a Doom 3 hangulatát, de ez a 30 fps dolog olyan érzést vált ki belőlem, mintha nem monitorra, hanem tévé képernyőre terveznének.
-
iMaverick
addikt
Hát a Doom 1-2-ben még technikailag is elég nehéz lett volna ilyesmit kivitelezni. Ha jól emlékszem, akkor a Quake (1)-ben jelent meg először ez a játék a fényekkel dolog. A régi Doom-ok grafikai engine-je egyszerűen nem bírt ilyesmit megjeleníteni. (Főleg nem zseblámpát.)
A vicc az egészben, hogy a Doom 2-vel előbb találkoztam, mint az eggyel és az meg külön vicces volt, hogy miatta vetettem faterral S3 Trio 64+-os VGA-t.

-
DeFranco
nagyúr
válasz
iMaverick
üzenetére
Lehet, de a doom1-2-ben sem volt, és jobban tetszett. Egyéni igény, de attól még remélem, hogy teljesül

A Doom-ot szeretem, a horrort nem annyira, és olcsó eszköznek tartom az ijesztgetésre azt, hogy a sötétből ugrik elő valami. A Doom2 zsigerekből és kifeszített emberbőrből álló mozgó falai sokkal hatásosabban voltak nyomasztóak.
-
anulu
félisten
remélem, move support lesz

-
DeFranco
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem szeretem ezt a sötétből rádugrik a monszta stílust. Lássak el a túlsó falig ("a lőszerem alig-alig-alig, mégis ellátok a falig / angyalom, galambom hol a shotgunom") , aztán majd én eldöntöm, hogy mit csinálok a 60 lókötővel a szobában.
-
iMaverick
addikt
Szerintem jó volt a Doom 3 is! Mondjuk a sötétség nekem sem jött be, így fel is tettem annó azt a szigszalag mod-ot! Legalább az alap stukkereken volt lámpa...
A Doom 4-ről meg ennyi infó kevés... Szerintem kár előre temetni. Inkább azon aggódom, hogy most, hogy az ID-t "betokozták" az anyavállalatba, kérdéses a játék fejlesztési iránya. Vajon mennyire fognak a "nagyfejesek" "belepofázni" a fejlesztésbe? Csak mert ez mindíg rossz vért szült eddig: ha a fejlesztőknek volt egy fixa ideálja a játékról, közben meg a vezetőség kitalál valami mást = szívás. Ráadásul mi is beégünk, mert a végén a kedves játékos hagyja a kasszánál a zsetont. (Vagy nem.
) -
mcwolf79
veterán
Magyarul: Fő platform ismét a konzol, a PC-sek talán kapnak egy (jó esetben normálisan futó) konzolportot. Mi másért kellene ilyen konkrét fps-t megcélozni
Nyalják ki, tényleg egyre inkább hajlok arra, hogy már csak egy túlhype-olt brigád az egész ID (Carmack-kal az élen).Keldor papa: Persze, ezzel Én is tisztában vagyok. Csak az a gáz, hogy a hiperszuper új motorjukat gyakorlatilag konzolon fogják prezentálni, ami valljuk be, eléggé visszafogja a motort. így ebben a formában nem kellene annyira verniük a nyálukat, hogy milyen csiliviliüberfaxa lesz. A Doom3 elég úttörő volt teknóban, a 4. rész így biztos nem lesz az. Visszább vehetnének az arcukból ebben a formában

-
Én már előre fosok, hogy a DOOM név önismétlésbe fog fulladni. RAGE motor, 30 fps WTF? PC-re kijön egyáltalán majd?
-
keIdor
titán
Single-be elég lesz a 30fps.

-
olbaidhun
őstag
Nagyon várom az új Doom-ot. Bízzunk a mesterben! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de így is nagyon alacsony a szám, állítólag egy minőségibb játék sokszor több tíz millából készül.

: id-nel soha nem egy fel legio dolgozik a jatekokon

C2 multiját. Forza jó kis autókás játék, de nem mindenki autóbuzi. AW-et szintén próbáltam, de kb. 2 óra után meguntam, hogy jönnek a rossz bácsik, elvekítom őket a zseblámpával,majd lelövöm őket. Jól néz ki ,de nálam a játékmenettel úszott el a dolog.