- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Egy kis ötlet: Az ilyen, és ehhez hasonló ismertetőkben nem lenne haszontalan az összefoglalóban feltüntetni egy hozzávetőleges letöltési méretet. Ok, wifin nem számít, de pl. nekem ez fontos lenne külföldi mobilnetet használva.
Vagy érdemes-e nekiállni egy félmegás kávéházi free wifin... pl. 100 mega körül ez még játszik, de giga körül már nem annyira.Üdv.:
DH
-
scarabaeus
őstag
válasz
Sirandrish #7 üzenetére
A checkpoint miatt megéri párszáz forintos játékként tekinteni rá, nem ingyenesként, amihez plusz jár pénzért. Reggel is elvoltam azzal, hogy két, már régebben teljesített egymás utáni pályán új trükkökkel jobb eredményt érjek el, több időt vigyek át a következő pályákra (és a program által automatikusan mentett visszajátszások jobban nézzenek ki
).
-
Sirandrish
legenda
Tényleg remek ötlet..lehet egyszer befizetek rá
-
Élvezhető game!
-
Fkris
őstag
Ha nem 700 ft lenne a checkpoint, hanem ennek a fele meg meg is vennem, de igy keresek egy modot, hogy megkeruljem.Kar erte, ha lenne CP sokkal, SOKKAL jobb lenne.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem briliáns ötlet, de sajnos pont az hülye irányítás az, ami miatt legtöbbször hibázik az ember és később pont emiatt lesz a játékból idegbaj, szórakozás helyett.
-
scarabaeus
őstag
Új ötlet, nem a ma divatos módszer, hogy régi séma x-edik feldolgozása.
Hozzá tartozik, hogy a kocsiban ülő sofőrnek csak kormányzásra van lehetősége, a gázt a program nyomja, keményen, fék nincs (a bokrokat leszámítva).
Hangulatos, ahogy az "autórádió" sokolhangjáról átvált a normál hangzású zenére játékban illetve visszajátszásokban, a harmadik (2. sorszámú) pálya zenéje külön tetszett azzal a pályával. -
Nekem is nagyon tetszett, hihetetlen jó és ötletes játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest