- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Erre azért szerintem nem sokan fognak cserélni Bár aki nem akar sokat költeni és a legkisebb inteles hűtője van az lehet, hogy meggondolja.
Az hogy kinek mi a halk / jó az elég erősen egyén függő. Én a saját Intel hűtőmet (alu magos) dicsérni és szidni is tudom. Dicsérni mert ~1000 körül tökéletesen halk a HDD- sercegése bőven hangosabb. Viszont szidni is lehet bőven mert ha melegebb van és közben dolgozik úgy 15-20%-on akkor már 1100 és felette teker viszont 1100-től már kellemetlen hangja van 1300-tól meg már kivágnám a házból is.
Lehetőleg pont a tervezőjéhez.
Viszont azt is meg kell említeni, hogy képes az E 7400-at 60 foknál megfogni és ettől többet még sosem láttam. Persze állíthatnám Sillent módba akkor kevesebbszer emelné meg a fordulatszámot, de azt sem akarom, hogy melegedjen a cucc. Majd egyszer lecserélem,(vagy nem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest