Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agemate
addikt
Elég zajérzékeny vagyok, a Phenom hőcsöves hűtője például megőrjített. Anno a Pentium D 925 hűtője (ami magasabb volt, mint az i5-é..) hangos volt és gyenge, de a mostanira nem lehet panaszom. Úgy voltam vele vásárlás előtt, hogy rávágok egy AC Freezer 7 Pro-t, de pár fórumtárs lebeszélt róla, javasolták, hallgassam meg, milyen az i5 hűtője. Így tettem. Meghallgattam, állítgattam, végül belőttem egy tetszőleges értékre az UEFI-ben és azóta a hangját se hallom. Melegedésről annyit, hogyha a gyártó által megadott maximális hőmérséklet alatt tudom tartani a procit legalább 15°C-al, onnantól nem érdekel a dolog..
Ami valóban marha hangos, az a téglavégéák hűtése, azon kivagyok, van, akit az sem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Könyvajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest