- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
agemate
addikt
Elég zajérzékeny vagyok, a Phenom hőcsöves hűtője például megőrjített. Anno a Pentium D 925 hűtője (ami magasabb volt, mint az i5-é..) hangos volt és gyenge, de a mostanira nem lehet panaszom. Úgy voltam vele vásárlás előtt, hogy rávágok egy AC Freezer 7 Pro-t, de pár fórumtárs lebeszélt róla, javasolták, hallgassam meg, milyen az i5 hűtője. Így tettem. Meghallgattam, állítgattam, végül belőttem egy tetszőleges értékre az UEFI-ben és azóta a hangját se hallom. Melegedésről annyit, hogyha a gyártó által megadott maximális hőmérséklet alatt tudom tartani a procit legalább 15°C-al, onnantól nem érdekel a dolog..
Ami valóban marha hangos, az a téglavégéák hűtése, azon kivagyok, van, akit az sem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest