Új hozzászólás Aktív témák
-
m@xsys
senior tag
Az olyan is volt, kenjék a hajukra a Cetelemet vagy Credigent. Csöppet magas volt a THM. Semmi versenyképes ajánlat nem volt, éppen ezért ment sok ember aki nem tudta kifizetni a telefon árát a T-Mobil-hoz. Majd meglátjuk ebből mi fog kisülni.
Tudom nem tőlem kérdezted, de én a T és a Voda post-paid üf is vagyok - minimális kedvezmények mind2nél voltak, de eléggé szegényes megbecsülés... -
m@xsys
senior tag
A percdíjhoz tényleg nincs sok köze, de mint olvashattad Szasza888 hozzászólását a szolgáltatói telefonokról, h magasak. Erre reagáltam, h nem fogynak és éppen ezért próbál a voda is nyitni, h magasabb árkategoriájú készüléket is vigyék. Vicc, h a vodánál a márkaképviseleten típusonként 1-2 készülék van készleten (ha van), mert nem viszik. Talán így nagyobb kedvet kapnak a vásárláshoz az előfizetők. Éljen a hitel és az eladósodás
-
m@xsys
senior tag
válasz
Lotusomega #7 üzenetére
Egyszer minden végetér. Valakinek lépnie kell és lejjebb vinni a percdíjakat.
Mutogatni lehet a végződési díjakra, de talán meg kellene elégedni kisebb haszonnal.A szolgáltatós telefonárak HORROR
Újabb próbálkozás, ha másképpen nem megy [Voda] -
m@xsys
senior tag
Jó volt ezt így olvasni, de sajnos csak ez a magyar valóság.
Drága minden, de én még mindig jobbnak látnék egy ÚJ szolgáltatót a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest