Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB #38 üzenetére
Egyetértenünk meg nyilván nem kell.
MaCS
-
válasz
RetepNyaraB #24 üzenetére
Nem írtad, hogy milyen személyes tapasztalatok alapján írtad, hogy ipari hulladék az eszköz.
A cikk alapján nyilván nem, mert abban nem volt ilyesmi megfogalmazva, sőt, azt írja, jól szól és jópofa az egérmozi rajta. Ezek szerint viszont tudsz valamit róla, ami alapján eme sarkos véleményedet kialakítottad.
Érdekes megközelítés, hogy ha valami Neked nem tetszik, az rögtön "bazári". No, amint írtam, én sem vágyom erre, de nekem speciel tetszik. Sőt, a családban másoknak is. Ez persze nyilván ciki, hiszen megírtad, hogy ez "bazári" ipari hulladék, márpedig ha valami Neked nem tetszik, az nyilvánvaló, hogy másnak se tessen.
Hasonló a helyzet a cikk címével. Szerinted ez a legalja, szerintem meg egy kifejezetten találó, ötletes cím. Persze amilyen határozottan hangot adtál a lesújtó véleményednek, megint elszégyelltem magam egy kicsit, hiszen nyilván Te írtad meg a tutit...
Tudod, nem az a baj, hogy más a véleményünk. A baj szerintem az Általad is képviselt ex cathedra kijelentésekkel van, amik az arroganciát sem feltétlenül nélkülözik.
MaCS
UI: Holnap jó eséllyel veszünk egy Divoom Tivoot. Ha tényleg ipari hulladék, visszavisszük. De az ötlet bejön.
-
punky10
addikt
válasz
Nem azzal volt bajom,hogy ipari hulladéknak nevezted.Nekem csak egy JBL Go-m van,de nem biztos,hogy elcserélném erre.
Engem az zavart,hogy feleslegesnek tartasz egy olyan cikket,ami egy Neked nem tetsző eszközt mutat be.Másnak még bejöhet.Ha meg senkinek sem jön be,legalább mindenki megtudja,hogy az adott eszköz sz@r,és hogy miért az. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Nosza, tesztre fel!
-
B1T3
addikt
válasz
RetepNyaraB #8 üzenetére
A hangzás alapján valószínűleg inkább ér 5 ezret, mint 20-at, ettől függetlenül legalább egy egyedinek mondható termékről van szó, szóval szerintem elfér a tesztje „érdekes, hogy ilyen is van” alapon.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
RetepNyaraB #8 üzenetére
Nem vágom, mitől "parasztvakító" meg "katt-vadász" a cikk címe? Mintha nem lennél tisztában a szavak jelentésével... már bocs. Olvastam már nem egy katt-vadász, meg parasztvakítós cikket, amikor a kedves cikkírót tudtam volna elküldeni a qrva anyjába, de itt nem érzek ilyeneket. Ilyen alapon az összes mobilos teszt is parasztvakító, meg katt-vadász a címe miatt...
-
punky10
addikt
válasz
RetepNyaraB #8 üzenetére
Ez egészen furcsa hozzáállás.
Csak a szuper,nagyon menő újdonságokról lehet írni?Vagy csak olyan termékekről,ami 10-es skálán minimum 8-at kapnak?Újabb kérdés:ki állítsa fel a skálát,és ki osztályozza az újdonságokat?
Hozzunk létre egy bizottságot,legyél Te az elnöke,és döntsétek el,hogy miről lehet írni,és miről nem.Volt már ilyen(sajnos néhol még mjndig van)hidd el,nagyon nem jó!
Az eszköz Neked nem tetszik,hát ne vedd meg.Ettől a cikk még lehet hasznos,hiszen olyan dolgokat tudsz meg belőle erről a hangszóróról,amit máshonnan nem tudnál meg.Pl ez alapján ítéled meg "ipari hulladékként". -
válasz
RetepNyaraB #8 üzenetére
Neked milyen kedvezőtlen személyes tapasztalataid vannak vele?
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest