- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Azzal a macskával már találkoztam még egy helyen de nem csinál semmit.
Közben kinyírtam az összes pókot a homokviharban eszméletlen durva volt, az első hullámnál 5-en voltak de mindig kinyírták az egyik emberemet azok a barmok mivel állandóan csapta az emberemet közrefogtak alig tudtam kiszabadulni a viharból segítséget kérni mentenem kellett csata közben.
Másodiknál vagy 13 pók volt az még kegyetlenebb volt, megvártam lent volt egy keskeny járat arra becsaltam őket addig míg kinyírtam az egy helyben állókat addig nem is volt gond aztán jött a feketeleves. Mikor már nem tudtam mit csinálni velük becsaltam a tüzes részbe amikor leköpte méreggel akkor felrobbant az egész és természetesen sebezte az enyémet is. Azzal lett mindig elcseszve hogy nem volt már hova lépni és mindig tüzes lettem azt megölte a hőst, 3 óra hosszát ezzel szutyokoltam hogy ne nyírja ki, még a tárgyaimat is elfogyasztotta az értékeit mivel a hülye állandóan csapkodta mikor értelme nem volt állandóan visszaszívta az életét. Aztán most sikerült ezt is éppenhogy kinyírni mind a 13-at. XDXD
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Gamepad
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- teljesen ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Black Titanium !! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell WD15 type-c dokkoló 130W-os töltővel
- FLSUN V400 3D nyomtató megkímélt, 680 üzemóra
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Svájci jellegű bicska eladó
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest