- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Macrodroid
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennyire alaposan nem tudom végiggondolni a stratégiát, hogy minden apróságra figyeljek. Én haladni akarok, nem szöszmötölni.
Akkor azt hiszem ez nem a te játékod.

Én sem szeretek sokat szarakodni egy játékban, ha olvasni akarok, arra ott van több száz fantasztikus regény amikre ugyancsak nincs sajnos túl sok időm, szóval ezzel én is így vagyok. De ez a játék a hangulatával annyira megfogott, hogy el fogok vele szórakozni, ez 100%. A bonyolultsága mellett van egy bája az egésznek, ez az amit az ember vagy érez vagy sem, elmondani nem lehet. Pl. a Dragon Age-ben ezt egyáltalán nem éreztem, jó pár óra után nem éreztem késztetést hogy folytassam.
Itt talán azt érzem, hogy szerethető a játék a bonyolultsága ellenére, és talán azt is hogy nem kiadói nyomásra vitték mai trendeknek megfelelő irányba a fejlesztést. Még 5-10 órát bele fogok tenni, aztán utána kiderül, később is magával ragad-e a hangulata. (Esetleg én is abba a problémába futok, hogy sehogy se tudok továbbmenni a nehéz harcok miatt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Borderlands 4
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy ruhás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- SzoftverPremium.hu
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest