Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Abu85 #34 üzenetére

A fórumozók véleményeit olvasgatva kisérlek meg a Crimson drivert frissitve jobb teljesitményt kihozni az R9 380-as videókártyából. Megtapasztalom a fejlődést a saját véleményemet kialakitva, de csak stabil és hibamentes drivereket használok. Ezek még nem azok... Eddig 3-4 féle Crimson volt a gépemen, de a Crimson 16.3.1 Hotfixet még nem probáltam ki, mert néhány verzió múlva majd megkisérlem újra frissiteni a drivert. A hardver tényleg nagyon Nice! lett, de a driveres támogatást egy másik kifejezéssel jellemezném... :D

törölt tag

válasz Abu85 #15 üzenetére

Ez addig igaz amig valami jól müködik az adott időszak játékaiban. A mondás szerint: "Ami jól müködik ne javitsd meg." A valóságban a hardvered és a játékok szabják meg meddig maradhatsz egy adott driver verziónál. Frissebbet valamikor már nem tehetsz fel a gépre, mert a stabilitásnak annyi vele és alig gyorsabb közben, ezért a régi divert használod tovább. A videókártyádnak a felépitése miatt a régebbi driver jobb lehet az adott játékokban, ezért szintén nem frissited, vagy a videókártyádat cserélgeted időnként a driveres megfelelés és a játékban nyújtotta jobb élmény reményében. Catalyst-Crimson driver váltás szerintem sem egy annyira jól sikerült húzás volt, amikor a Catalyst 15.11.1 béta szinte már tökéletes volt. Crimson szoftvert utoljára a 16.3-nál kiséreltem meg használni. Bezárodott a program egy exe és dll fájl hibára utalva. Minden más területen javult a megitélése nálam, de a stabilitása gyenge maradt. Akinek a fejlettebb videókártyával és a felsőbb kategoriás gépen jobban müködik, az sokunk számára nem felelet arra a kérdésre, hogy miért nem lehet ezt a Crimson drivert végre olyan jóra fejleszteni, ahol a Catalyst drivert befejezték. Álomvilág az, hogy a kiadott pénzedért elvársz valami minőséget (VGA vásárlás-> driver -> játék -> friss driver -> nagyobb játékélmény), de a valóságban meg sokan azért váltanak zöldre, mert játékokban hosszú időn át nem azt kapják meg (VGA vásárlás-> driver -> alacsonyabb játékélmény az elvárható szintnél -> friss driver -> játék meg a driveres gondok -> friss driver -> játék). Néhány Hotfix kiadást türelmesen kivártam már, mások nem ennyire kitartóak azért mindig váltanak valami újra, ami talán elégedettséget nyújthat nekik. Kinek egy friss driver vagy egy másik gyártó terméke. :)

Új hozzászólás Aktív témák