- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Locutus
veterán
Te is tudod, hogy sosem a szakmai vagy a tapasztalati dolgokkal volt a gond a cikkeidben. Hanem azzal, hogy mivel AMD forrásból dolgozol, mindig azok szájíze szerint színezed/fordítod a tényeket. A demagógia sem hazudik ugyebár, csak ügyesen csűri csavarja a dolgokat. Lehet hogy neked már fel sem tűnik, ha minden kapcsolódó GPU hír AMD propaganda ízűre van fűszerezve... Néhány ügyes jelző, egy kis túlmagyarázás itt, egy kis hanyagolás amott... De nem hiszem, hogy valójában ezt magyarázni kéne olyan valakinek, aki mögött szintén ekkora cikkírási tapasztalat van
Én értem hogy elhárítod a témát, meg azt is ha ez nem fog változni, vagy nem változHAT a jövőben, de azért csak felhívom majd néha rá a figyelmedet
-
törölt tag
A fórumozók véleményeit olvasgatva kisérlek meg a Crimson drivert frissitve jobb teljesitményt kihozni az R9 380-as videókártyából. Megtapasztalom a fejlődést a saját véleményemet kialakitva, de csak stabil és hibamentes drivereket használok. Ezek még nem azok... Eddig 3-4 féle Crimson volt a gépemen, de a Crimson 16.3.1 Hotfixet még nem probáltam ki, mert néhány verzió múlva majd megkisérlem újra frissiteni a drivert. A hardver tényleg nagyon Nice! lett, de a driveres támogatást egy másik kifejezéssel jellemezném...
-
törölt tag
Ez addig igaz amig valami jól müködik az adott időszak játékaiban. A mondás szerint: "Ami jól müködik ne javitsd meg." A valóságban a hardvered és a játékok szabják meg meddig maradhatsz egy adott driver verziónál. Frissebbet valamikor már nem tehetsz fel a gépre, mert a stabilitásnak annyi vele és alig gyorsabb közben, ezért a régi divert használod tovább. A videókártyádnak a felépitése miatt a régebbi driver jobb lehet az adott játékokban, ezért szintén nem frissited, vagy a videókártyádat cserélgeted időnként a driveres megfelelés és a játékban nyújtotta jobb élmény reményében. Catalyst-Crimson driver váltás szerintem sem egy annyira jól sikerült húzás volt, amikor a Catalyst 15.11.1 béta szinte már tökéletes volt. Crimson szoftvert utoljára a 16.3-nál kiséreltem meg használni. Bezárodott a program egy exe és dll fájl hibára utalva. Minden más területen javult a megitélése nálam, de a stabilitása gyenge maradt. Akinek a fejlettebb videókártyával és a felsőbb kategoriás gépen jobban müködik, az sokunk számára nem felelet arra a kérdésre, hogy miért nem lehet ezt a Crimson drivert végre olyan jóra fejleszteni, ahol a Catalyst drivert befejezték. Álomvilág az, hogy a kiadott pénzedért elvársz valami minőséget (VGA vásárlás-> driver -> játék -> friss driver -> nagyobb játékélmény), de a valóságban meg sokan azért váltanak zöldre, mert játékokban hosszú időn át nem azt kapják meg (VGA vásárlás-> driver -> alacsonyabb játékélmény az elvárható szintnél -> friss driver -> játék meg a driveres gondok -> friss driver -> játék). Néhány Hotfix kiadást türelmesen kivártam már, mások nem ennyire kitartóak azért mindig váltanak valami újra, ami talán elégedettséget nyújthat nekik. Kinek egy friss driver vagy egy másik gyártó terméke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest