- Apple Watch
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Örültem neki, mert nem titkolom, hogy gyűjtöm a szép evőkéseseket. Ez amolyan hülye hobbi. Személy szerint örülök, hogy van egy ilyen is a gyűjteményben. Gyakorlatilag ez a kedvencem, mert az NVIDIA felirat egyedivé teszi.
Nagyjából erről beszéltem, hogy sosem jutunk el a bizonyítékig. Innentől kezdve ismét van egy vád bizonyíték nélkül. De örültem, hogy ismét futottunk egy kört.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A gond az, hogy amikor ez előkerül, akkor soha semmilyen bizonyítékot nem hoz rá senki, hogy hol van a cikkekben a ferdítés, a hazugság, a propaganda, stb. Napi szinten leírhatod a véleményed, csak bizonyíték nélkül az semmis.
OFF: A másik dolog, hogy ha bármi igaz volna abból, amit leírtál, akkor nem kapnák ilyeneket például az NV-től. [link]
Elárulok egy titkot. A vállalatok ugyan szeretik a marketinget, de még jobban szeretik azt, ha az újságíró a cikkekben felhívja a figyelmet azokra a pontokra, amelyek árthatnak a piacnak. És az éleslátást díjazzák.Lehet, hogy nem aranyszobrocskával, de az efféle ajándékok nekem többet érnek.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mindig olyan a hír címe, ami illik a driverhez. Ha zömében hibajavítást tartalmaz, akkor az lesz a hír címe. Most például azért lett ez a címe, mert kapott a driver egy DX12-es frissítést.
8 éves tapasztalattal és több mint 7200 megjelent írással a hátam mögött el tudom dönteni, hogy milyen címet kell adni. Nem tudom, hogy neked mennyi tapasztalatod van ezzel kapcsolatban, de itt megoszthatod. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Mert a hotfix az AMD-nél egy olyan meghajtó, amit a kiadás után elküldenek WHQL-re, így gyakorlatilag hamarabb letöltheted, mint a WHQL verzióját, ami később fent lesz, de nem kell frissíteni, mert tök ugyanaz. Ezzel érik el azt, hogy ne kelljen várni a ma már semmit sem érő aláírásra.
Figyel, mert csak egyszer írom le: Minden grafikus meghajtó egy hibajavítás, mert ez a szoftvercsomag sosincs kész. Akár béta, akár WHQL, akár a kettő között valami, mint az AMD-nél a HotFix egy korábbi verzióhoz képest javításokat tartalmazó csomag. Bocsánat, hogy ledöntöttem az álomvilágod, de ez a valóság. Olyan, hogy kész driver nem létezik, mert folyamatosan jön egy új.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Elden Ring
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest