- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
Mit fogsz te itt ezért kapni.... Huhú!
Mikor egy másik topikban felvetettem, hogy 5 Mbit/sec kellene egy SD csatornának, úgy szétszedtek, mint a sicc.
De hát ugye fáj egyeseknek beismerni, hogy analógon nem kockásodik hirtelen mozgásoknál még sok villódzó fény esetén sem.Ezt kellene digitálisnál is megoldani, de persze örüljön paraszt, mert digitális adást kap, mert az milyen jó.
Meg ezt a FullHD-s hype-ot se értem. 1920x1080-ról beszélünk. Analóg RGB-n ennél több is kimegy, már akkor is kiment, amikor a fullhádé még agyszülemény se volt.Meg azt sem értem, hogy a digitális átállás miért kell, hogy automatikusan magával hozza 16/9-es képarányt. 4/3-ban is lehetne FullHD vagy nagyobb méretű adást sugározni.
Meg azt sem értem, hogy miért hagynak fel a CRT tévék gyártásával, mikor vannak verhetetlen előnyei még mindig, úgy mint képminőség, tartósság, nuku pixelhiba. Ha annak idején tudtak még 720x576-nál bőven nagyobb CRT monitorokat gyártani, akkor a CRT TV is menne, csak egy tunert meg egy két apróságot kellene beletenni.
Az meg egy újabb butaság, hogy a Scart csak 720x576-ot tud. Annyival használják, ez igaz, de megfelelő megjelenítővel és RGB csatlakozáson keresztül simán menne több is.Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest