- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
,,Na most fel akarsz húzni, vagy azt kell mondjam, tán te vagy a nehéz észjárású..."
Nem akartalak felhúzni, te húzod fel magadat és sértegedet a másikat, csak mert nincs igazad. Se baj, további jó dértegetést és beszólogatást.,,HP növelés valószínűleg akkor szükséges, ha túl sokszor ölsz 1-2 csapásra középszar sebzésnél is. De is menjünk bele, matek..."
Ebbe se mennék bele mert megint csak sértegetsz... Igen ezt magyarázod adjunk több hp-t a moboknak öljük tovább. Sebezzenek jóval nagyobbat, hogy 0 gearral többet haéjunk. A játékban nem ez volt a hiba, hanem az hogy régi és nincs kifejlesztve, egy idő után uncsik a küldik stb. Nem jó dologgal kezdtél érvelni. Mindegy.,,Én már zártam volna, de ilyen hozzászólásokra nem állom meg, hogy ne reagáljak..."
Nem tudod megállni, mert nem adtam neked igazat? Ja és igen te azzal zárod, hogy le gyp-ztél mindenkit, akinek tetszik a D2, leszólsz, hogy nehézfelfogású vagyok és számodra ezzel van befejezve... Ja értem... Nem muszáj megjegyzéseket tenni és nem fog senki reagálni a te hsz-re, ne aggódj!! Üdv, további kellemes hétvégét!! -
válasz
Sirandrish #157 üzenetére
Én pont azért nem is írok már ebben a témában. Látom, hogy nem fog ebben egyet érteni ddekan kollega és kész ennyi. Nincs ezzel baj én elfogadom, de összefüggéstelen elméletei vannak, bele akar kötni valamibe (ami neki nem tetszik), ez nem baj csak éppen nem érti, hogy az ő ötlete sem jó. Nehezíteni már mindjárt normál módot azzal, hogy a mobok hp-ját növeljük?? Komolyan nem elég, hogy így is hosszú számára a normál mód, hosszabbítsuk meg még azzal is, hogy egy amúgy is könnyen legyőzhető mobot még tovább kelljen püfölni. Nem tudom mi ebben a jó.
Ettől függetlenül a témát zárjuk szerintem. Én nem gondolnám, hogy ilyen egyszerű játék lenne a D3. Biztos lesznek benne új és elődjénél jóval kidolgozotabb megoldások. Ne értse félre ddekan kollega én sem értek egyet teljes mértékben a D2 megoldásaival, na de az egy 9-10 éves játék könyörgöm
. Kora miatt én sokkal elnézőbb vagyok vele. (Még valami, ha a blizz nem törölte volna a Paladinomat és a Sorcimat még most is szivesen leülnék vele néha játszani. De hogy azokat mégegszer előről kezdjem, na azt nem
.)
-
,,Miért kínozzák" Neharagudjatok ez már számomra csak dráma, meg szappanopera. Elhiszem, hogy neked nem tetszik, de akkor miért vágysz arra, hogy karakterenként (ha egy adott skill pontot elnyomsz) elöről kezdjed az egészet? Komolyan egyik szavad üti a másikat. Meg a Diabloba ha nagyon nehezet akarsz ott a HC mód nem értelek továbbra sem sajnos. A normál fokozat kell, szép lenne, hogy lvl1 -től szembe jönnének veled Hell fokozatú lények. Nem tudom mit akarsz?
Egyik játék gyártónak sem az a célja, hogy a játékát kizárólag olyan emberek vegyék meg akik hajlandóak napi 8-10 órát ülni a gép előtt. A játék idő felét pedig arra szánni, hogy alaposan kitanulmányozza a játékot és ha belép, már élből tisztában legyen mindennel. Sőt még a küldetéseket is kivülről tudja, mert videon, meg bétán már előre betanulta. Nem csak a gép őrültekből áll a világ. Igenis vannak emberek akik elmennek megvesznek egy játékot (mert az elöző rész tetszett neki) és kb. fingja sincs arról, hogy milyen az új játékban a rendszer. Ezt tudod hogy hívják? Újdonságnak! Mivel az elején van a játéknak így örül, hogy fokozatosan vezeti be a nehézségekbe. Ezzel csak arra akartam kitérni, hogy ne legyen már gyp-s az aki nem annyira, vagy kevésbbé tájékozódott egy játékban az elején, ez annyire szemétség. Sőt messzebbre megyek míg egy HC gamer megcsinál 2-3 karaktert, föl geareli indít egy újat és összetalálkozik egy olyannal aki még csak akkor vette meg a játékot? Akkor az dögöljön meg, mert nem állt szándékában mindjárt 2 hét alatt végig vinni...?? Azt ne várja senki, hogy csak és kizárólag az elkötelezett playereknek fognak játékot készíteni, mert abból nem fognak megélni. Az pedig jelenleg nem megoldható, hogy külön csinálnak a fanatikusoknak is játékot. Lehet az lenne a jó...
-
-
,,nekem ez a streamline-osítás (nehogy valaha valami hátrányos legyen) nem tetszik játékoknál. Ha belegondolsz, a D2 időtálláshoz nagyban hozzátartozott, hogy nem csak annyi karaktert csinálhattak a hardcore emberek, mint ahány féle osztály volt. "
Értem, de ezt ma már nem azzal oldják meg, hogy csinálsz másik karaktert, hogy végig menjél ugyanazon a küldetéseken meg pályákon újból és újból, hanem kiadnak egy új kieget. +szint, karakterek, esetleg map stb... Szerintem jobb megoldás és ha nem előfizus akkor árban se olyan vészes.
-
válasz
Sirandrish #77 üzenetére
Konrétan azt én se tudom, hogy ha bele tettem egy runát a skillbe, akkor lehet tenni bele másikat ami jobb, vagy erősebb. Esetleg olyat tettem bele ami nem hat a skillre és kicserélni?
(#78) ddekany: Mit nem értesz azon, hogy egy új skillt akarsz upgradelni akkor egy nagyon ritka runát újból meg kell venned/keresned ahhoz, hogy a karakteredet ismét kitud aknázni? Az meg, hogy nem kell új karaktert csinálni, ahhoz hogy kipróbálj egy skillt szerintem nem hülyeség. Mert ha egy teljesen más setup-ba akarod használni előfordulhat, hogy érdemes egy másikat csinálnod.
-
Tudsz majd a karakteren változtatni. (Runakkal tudod erősíteni a skilledet) Mint wowba a glyphekkel. Speciális képességekkel ruházhatod fel a képességeidet. Azzal a különbséggel, hogy D2-ben a runák igen ritkák voltak. Tehát én úgy értelmezem a skill váltást. Ha találkoznál egy cold resistes, vagy magic resist-es mobbol, vagy elittel, akkor ne legyen már az, mint D2-ben, hogy állsz, mint répa a lakodalomba és nem tudsz tovább menni... Haza tp, skillt váltasz arra a kis időre, míg leölöd. A fő skilljeid úgy is azok lesznek amire a runákat be állítottad.
(#67) ddekany: Nem értem a fölfogásodat, az a kihívás, hogy 500. sikerül csinálnod egy jó buildet? Nem jó ,,Re talentelni" mert elrontja a játékot? Ezt marhára nem értem
. Bocs akkor most neked a Wow is rossz játék?
-
-
Lehet, hogy tetszeni fog neked is. Attól függ mit vársz a játéktól?! Én D2 kezdtem, warcraftoztam, aztán amikor megjelent a Wow D2-höz képest első ránézésre nem is tetszett. Aztán megszoktam és megteteszett a játékmenet. A D3 a Wowhoz (wow classic) képest egyszerűbb lesz és rövidebb . Igaz csak a kiegekkel gyorsult fel a Wow, előtte nagyon hosszú volt és tele újdonságokkal.
Angel1981: Igen ez valakinek jó, valakinek rossz. A kockáknak jó, mert előre tudni fognak sokmindent és gyorsan elérnek a játékba minent. Viszont aki pont a meglepetéseket szereti annak ez nem jó
.
-
-
válasz
Lézerparaszt #4 üzenetére
Ez még nem lő le semmit ne aggódj
. Maximum tájékoztató, hogy mire lehet számítani. Én személy szerint nagyon várom már, rem. Decemberben kiadják végre.
Malachi: Abban egyetértünk, hogy gyönyörű lesz
-
Azt hiszem nekem is megvan mit fogok nézni
. Ráadásul a kiszemelt karakterem, amivel kezdeni fogok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest