- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Szuper, hogy itt mindenki dobálózik az ugyanennyiért kapható fejegységekkel, de azok minősége erősen megkérdőjelezhető. Nekem nincs komoly cucc a kocsiban, a fejegység egy kb. 10 éves Alpine, ami új áron 50eFt volt, de abban biztos vagyok, hogy a mostani csilli-villi huszonezer forintos cuccokat kenterbe veri. (tapasztalat). Persze itt FM jel van, ami biztosan ront rajta, de CD lejátszásnál marad a jobb minőség, nem is beszélve azokról, akiknek gyári fejegység van, amit nem biztos, hogy érdemes/egyszerű cserélni.
Amúgy jómagam beruháztam egy ilyenbe. Sajna még nem érkezett meg, nem tudok róla nyilatkozni, de reménykedek, hogy nem nyúltam mellé. (Xiaomi is gyártja, csak drágábban),
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gyárilag kihangosítóval nem rendelkező autókba való, megbújik a kesztyűtartóban és nem tekeregnek kábelek a középkonzol előtt. Beszereltük, kipróbáltuk.
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest