Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DenesBa
csendes tag
válasz
MineFox54
üzenetére
Most néztem, hogy az usb hibakeresés eddig is be volt pipálva, csak én nem tudtam

Úgy oldottam meg, hogy beállítottam, hogy a ki/bekapcsolást ütemeztem minden napra, a képernyő feloldáshoz meg telepítettem egy programot, amivel 3 koppintással nyitom/zárom amikor nekem tetszik.
Mégegyszer köszi mindenkinek!!

-
DenesBa
csendes tag
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTŐ SZÁNDÉKOT, VÉGÜL AZ A FÓRUMTÁRS (kmisi99) NYERT, AKI AZ ÉRINTKEZŐK ÖSSZEÉRINTÉSÉT JAVASOLTA!

-
DenesBa
csendes tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Nem, csak a nagy akku jelenik meg, és megy a töltés. Ez sajna nem win és nem is ios

-
DenesBa
csendes tag
Van benne valami, megy is ez a "játszhatok a telódon?" meg a "megkaphatom a másik tabot?" (Samu tab s2 és eszem ágában sincs odaadni
) hisztike.
De, ettől még szükséges, hogy néhanapján lefoglaljuk a gyereket úgy, hogy a felnőttek is fellélegezhessenek. Sztem a világon nincs olyan szülő, aki a nap 24 órájában képes a gyereket lekötni. Az unalmas, kitöltetlen órákban pedig kell valami, amivel foglalkozhat. De, ez már egy másik blogbejegyzést is megérő gondolatmenet lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) hisztike.