Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Szerintetek ezekben a gépekben is 110V/230V -ra képes tápegységek vannak? Vagyis működhet mindkét hálózaton egy tápkábel cseréjével?
-
Gábor90!
csendes tag
Ha jobban belegondolunk, (most a jelenlegiról beszélve), nincs olyan eszeveszettül túlárazva. Ugyanez a gép alkatrészenként, ilyen méretű és felbontású (de nem érintős) IPS monitorral durván 330-340 ezer forintból hozható ki. Ennek a fele monitor. Ha miniITX rendszerben gondolkodom, még többől.
A különbség 100 ezer forint vagy kevesebb, amiben benne van a muntitouch és a kompakt méret. Én is nehezen találok helyet még a uATX házamnak is, viszont egy ilyen gép teljesítménye bőségesen elég volna
-
törölt tag
Cseppet túlárazták, nem? Vagy ebből nem akarnak sokat eladni? Én ezt munkagépnek tudom elképzelni, hogy az íróasztalon maradjon hely más cuccoknak. Viszont az árát nézve nem sok iroda fogja megengedni magának.
-
cucka
addikt
válasz
banhammer #79 üzenetére
Na és két szabad port nem elég? Hányszor fordult elő veled, hogy hirtelen szükséged volt kettőnél több szabad usb portra?
Meg ugye ha mégis, az egér és a billentyűzet sem kell feltétlenül 2 portot elfoglaljon, bluetooth-on konkrétan nulla usb-t foglal, szóval azért ezek nem áthidalhatatlan problémák. -
lujó55
addikt
válasz
FoxiestFox #70 üzenetére
+1
Egy alacsony fogyasztású APU odavágna rendesen (és valszeg olcsóbb is lenne)
De azért szép ez így is -
bteebi
veterán
Kinézetre annyira nem tetszik, viszont a hardvere teljesen és az ára is viszonylag rendben van.
-
TheReMiXeR
senior tag
Hubazz, átsiklottam ezeken a tömény hozzászólásokon... nem sámli...
Van ám vélemény alkotás ezerrel a kodegen háza tájáról... pc 180-ból és marad egy csomó della a zsebben és társai... kiröhögtem magam rendesen.
Sőőőőttttt, inkább agyhúgykövet kaptam.
Azért reggelig még fogok izgulni azon, hogy vajon a dell vagy az apple volt az első aki kitalálta a spanyol viaszt...
ui.: iMac 27-ben (igen IPS) beszart a kijelző és 2 nap után elkészült a nem javítás hanem a csere... csak, hogy a garihoz is hozzáfűzzek egy keveset... vajon a dell is felkészült erre?
ui2 : egyébként nekem tetszik, csak ne windóz lenne hozzá
-
banhammer
veterán
Szép csak drága.
Az USB portokból lehetett volna több. -
Szép és jó, így drága is. De azért elfogadnám.
Bár inkább AMD-s kiszerelésben -
waverider
senior tag
Kov1024 a hangrendszerről és a webkamera felbontásásról nincsen bővebb infód?
Köszi! -
edward2
addikt
Aki a házilag összerakott PC mellett érvel. Én mint lassan 10-11 éve PCt összerakó személy is már az ilyen gépek felé kacsintgatok.
Egyszerűen tele van a hócipőm azzal, hogy az ember megvesz egy konfigot és hazavive képes majdnem megőrülni a különböző problémáktól... ram alaplap bios stb stb
-
waverider
senior tag
na ebben nagyot tévedsz, boldog tulaja vagyok 2 db előző generációs DELL XPS One -gépeknek (20 és 24). meg lehet nézni a bejelentési dátumokat, hogy akkor ki koppint kiről?
amúgy meg arra amire kitalálták tökéletesek és a 24 coloson - mindenféle offense nélkül - a D3 Full HD-ban elfut egy 9600M GT kártyával és Quad Core procival -
törölt tag
Asszem jobb is teszed, ha távozol, mellébeszélés helyett. A Prekoncepcióidat személyemmel kapcsolatosan meg tartsed meg magadban ismeretlenül!
A fejet falbaverö sámli helyett gondolkozz el azon, mit is írt, s mi a bajom a véleményével!
Gondolom villamosmérnökként menni fog mindegyik. -
pronyo
tag
válasz
#06658560 #57 üzenetére
A munkám nem ez, de villamosmérnök vagyok, és büszke arra, hogy az összes számítógépemet én vettem meg és én raktam össze. XT-m volt először és onnan kezdve szinte az összes generációval sikerült kapcsolatba kerülnöm, de gondolom te azt se tudod mi az az XT
És csatlakozom az előző hozzáoszlóhoz és távozom, mert úgy látszik itt annyit mond az ember hogy nem venne ilyen gépet, és ezt megindokolja a saját szempontjai alapján és erre jön egy-két okos ember aki elkezdi kiosztani...
-
-
törölt tag
-
pronyo
tag
válasz
margithid #54 üzenetére
Szerintem a vállalati szektorban pont a költség az egyik legfontosabb tényező, így véleményem szerint ez ott nem lesz pálya, mivel nagyon drága... Ebből az árból a dicső főnök vesz 3 új gépet a rabszolgáinak! Nem ilyen csicsa, meg szuper, de olcsóbb!!!
A tervezésre szintén nem használnak szerintem ilyen gépet, mert az emlegetett monitor nem véletlenül forgatható el álló formátumra!!! Kíváncsi lennék, hogy ezt lehet-e, mert ha nem, akkor ezen a téren is felejtős
A Dell megpróbálja az Apple sikerét meglovagolni ezzel a termékkel, ami látszik a kivitelen és majd a piac eldönti mekkora sikere lesz...
-
pronyo
tag
Utoljára írok, aztán befejezem, mert mi ketten nem vagyunk egy hullámhosszon!
Nem azért vetted meg az ipad-et, mert olyan k*rvajó lenne az ár/érték aránya - ez egy 10"-os internetezésre való eszköz egy 10"-os netbook árának kétszereséért.
De igen, azért vettem meg! Az Acer képernyője csapni való volt (10 eFt-al volt olcsóbb, mint az iPad) az ASUS minden szempontból szuper volt (ugyanaz a minőség, IPS, stb..) csak éppen 20 eFt-al drágább volt, így lett meg az első Apple termékem. Más gyártó terméke akkor nem volt kapható!!!
A netbookról csak annyit, hogy nem tudom neked volt-e, de előtte a feleségemnek netbook-ot vettem és megvan a mai napig is (ő akarta) és lehet, hogy olcsóbb (iPad 120 eFt volt a netbook 85 eFt ami közel sem kétszeres előny) de hogy a felhasználói élmény hiánya miatt nem említeném egy napon a kettőt!!!!
A netbook és az iPad is netes tartalomfogyasztásra használható, DE míg bármelyik táblagéppel 1 mp alatt netezhetsz, addig a netbooknál ez kb. 5 perc kikapcsolt állapotból, illetve az iPad simán kibír 10 óra folyamatos használatot, míg a netbook nem!!! Azért nem mindegy, nekem ennyit megért az a 35 eFt plusz! Ráadásul nem az ára a kétszeres, hanem a tömege, vastagsága 10x-esIgen. Igazából minden elektronikai terméknél így van. Például ha lecseréled a régi mikródat vagy hűtődet, akkor szokott zavarni, hogy a régiben hány teljesen jól működő alkatrészt dobtál ki? Ugye hogy nem.
Már megbocsáss, de ez ritka hülye példa. Jelen esetben mondhatnám azt is, hogy a kocsidba kell egy jobb magnó, ezért kidobod az egész autót! Jó neked ha megteheted. Ez sokkal igazabb a jelen helyzetre mint a Te példád. "Egybegépnél" kidobsz mindent, míg én kidobom a videokártyát és beleteszem az újat... lefordítom a Te számodra, csak azt dobom ki ami nem kell, a többi marad!!! A hűtős példában a hűtő az "egybegép", és rá vagy kényszerítve az egész kidobására, ezzel csak engem igazolsz! Az asztali gép a kocsi, és csak a magnót dobod ki... Ez a különbség, és így már remélem érted miről írok!
Ennek a Dell gépnek a fejlesztői meg azoknak a preferenciáit tartják szem előtt, akik meg is veszik a gépet.
Ezt nem is vitattam soha, de mindegy!
-
margithid
veterán
Én pedig igy döntök, nekem pl nem ér annyit a kijelző (plussz 140k), a 23"-os esetleg a 24"os ips dell bőven jó max 70-ért.
Persze mindenki máshogy vásárol, én nem úgy, hogy mennyi pénzem van, hanem mi éri meg jobban
Hozzáteszem, én nem játszok!
Egyébként én is kultúráltan minösitetelek téged, próbálj meg Te is engem és a kérdéseimet normális hangnemben minősiteni!
És én is befejeztem..kleinguru
Azért azt is megnézem ki vesz ilyen monitort 190k-ért
-
válasz
margithid #47 üzenetére
Az a baj, hogy összehasonlíthatatlan.
Mert a "jó kis asztali" max fullhd monitorral volna (aki nem használt nagyobb monitort felbontásra, méretről nem is beszélve, nehezen érti) szó.Ha meg csak a monitort nézed akkor 190K ugye.
Szerintem a kérdés helyesen úgy szólna, hogy egy külön monitor (190ért), rendes asztali géppel 210K-ból vagy a fent említett 400K-s gép
-
cucka
addikt
válasz
margithid #47 üzenetére
Alapvetően hülye kérdés. Ha kéne egy asztali gép, akkor megnézném, hogy mennyit pénzem van rá és ezen belül a legfaszábbat. Ha mondjuk 400k-m lenne asztali gépre, akkor iMac-et. (Az értékvesztés miatt prémiumkategóriában mást igazából nem is éri meg.)
Ez a dilemma, amit te felvetsz kitalált, a valóságban nem ilyenek a döntéshelyzetek. -
cucka
addikt
Ár/érték aránya nem csak a drága terméknek lehet rossz, hanem egy olyan terméknek is ami ugyan olcsó, de nem képvisel értéket.
Ez a Dell gép az asztali számítógépek prémium kategóriáját jelenti. Jól néz ki, rendesen meg van csinálva, cserébe drága és vannak korlátai.
A te iPad-ed a tabletek prémium kategóriáját jelenti. Jól néz ki, rendesen meg van csinálva, cserébe drága és vannak korlátai.Nem azért vetted meg az ipad-et, mert olyan k*rvajó lenne az ár/érték aránya - ez egy 10"-os internetezésre való eszköz egy 10"-os netbook árának kétszereséért. Neked bejött, megvetted, ezzel semmi gond nincs, használd örömmel, csak nem kell mellé ez a süket önigazolás, hogy ár/érték arány milyen fontos neked. (Ha valóban komolyan gondolnád, akkor nem vettél volna iPad-et)
Új platform vásárlásánál itt rá vagy kényszerítve, hogy mindent cserélj
Igen. Igazából minden elektronikai terméknél így van. Például ha lecseréled a régi mikródat vagy hűtődet, akkor szokott zavarni, hogy a régiben hány teljesen jól működő alkatrészt dobtál ki? Ugye hogy nem.A játékokról meg annyit, hogy én a saját magam által preferált játékokat tartottam szem előtt
Ennek a Dell gépnek a fejlesztői meg azoknak a preferenciáit tartják szem előtt, akik meg is veszik a gépet. -
M@trixfan
addikt
Ha all-in-one akkor inkább már IMac. Én a játékot teljesen külön gépre vittem mert nem szeretem a zajt. Számomra annyi kellene még az Apple-től, hogy a HDD hozzáférés ne egy rémálom legyen és használhassam a gaming PC monitoraként. HDD szempontból bőven elég lenne egy SSD slot a ram helyek mellett alul. Érdekes módon a másik gépben tárhelyen kívül nem bővítettem semmit, pedig már elmúlt 3 éves a gép. Munkagépen egyáltalán nem hiányzik az állandó bővítés és szétszedés, driverekkel szórakozás. Sőt, inkább az agyamba menne.
-
pronyo
tag
válasz
#06658560 #42 üzenetére
Hol mondtam azt hogy mindenkinek ez az igénye? Egyébként miért is? Te magad tudod képviselni a maradék 7 milliárd embert?
Jó neked, én nem tudom, így csak a saját véleményemet mondom el, amit mint mindenki más is a saját értékrendje és elvárásai alapján fogalmaz meg... Amit nem tudok elégszer hangoztatni, de úgy látom teljesen felesleges...
Persze továbbra is tartom, hogy felesleges PAZARLÁS egy közel 200k-s monitort is kivágni 2-3 évente csak mert a munkánál maradva, pl. egy új tervező rendszer igényli a korszerűbb hardvert!!!
Aki megteheti ezt és nem zavarja az természetesen vegye és használja egészséggel! -
madgie
titán
Igazából ez az iMac ellenfele akar lenni... kérdés, hogy annak az értékállóságát tudja-e hozni (kétlem). Az iMac-ben az azért elég jó, hogy kábé két generáció elteltével is 20-25% bukóval tudod továbbadni, így a gép árához mérten relatív kevés ráfizetéssel két évente újat vehetsz. Kétlem, hogy bármelyik asztalival meg tudod ezt csinálni, kivéve akkor, ha ügyesen és folyamatosan csereberélsz, kifogva a jó vételeket és a saját cuccaidat meg hajszállal a használt piaci ár felett adod el. Ebben az esetben viszont simán leneppereznek és nem is kell hozzá két év
szerk: mondjuk a Mac esetében is figyelni kell, mikor éri meg a váltás.
-
pronyo
tag
Megpróbálom lassan írni, mert látom nem érted
Amit leírtam továbbra is az én véleményem, nekem fontos az ár/érték arány és ezt figyelembe is veszem mikor vásárolok.
Lássuk a megjegyzéseidet sorrendben:
1. Ár/érték aránya nem csak a drága terméknek lehet rossz, hanem egy olyan terméknek is ami ugyan olcsó, de nem képvisel értéket... Ráadásul amikor vettem az iPad-ot - ha már egyfolytában ezzel példálózol - akkor még nem volt ennyi alternatíva a piacon csak a Acer és az ASUS (meg állítólag a Samsung, de az nem volt kapható Magyarországon, csak a 7"-os ami nem volt megfelelő a kis felbontása miatt) ahol mindegyik drágább volt mint az iPad 2!!! (nem véletlenül tarolja le a piacot az Apple)
2. Fejleszthetőség alatt az is benne van, hogy pl. a 24" IPS monitorom nem kell "kukáznom", ha új hardvert veszek, míg itt a billentyűzetet és az egeret leszámítva (amit kétlek, hogy megtartana bárki is) mindent cserélned kell!
Új platform vásárlásánál itt rá vagy kényszerítve, hogy mindent cserélj, míg asztali gép esetében ez nem igaz (pl.: ha kell az új platform, akkor veszek egy alaplapot, processzort, esetleg videó kártyát is, de a többi komponens maradhat, ráadásul nem kell mindent cserélnem ehhez, fejleszthetek alaplapot+processzort, vagy csak videokártyát is)Ez a mindent ki a "kukába", ha igénylem a fejlesztést hozzáállás az pocsékolás amit én személy szerint rühellek, de emberek vagyunk, így mindenki más és más!
3. A játékokról meg annyit, hogy én a saját magam által preferált játékokat tartottam szem előtt, mikor a véleményemet közöltem és ezekhez a mobil GPU-k ezeken a felbontásokon használhatatlanok (ami használható ilyen felbontáson az NASA költségvetési körbe tartozik
)!
-
cucka
addikt
Az egybe gépekbe jó esetben dedikált mobil GPU van (nem csak az integrált), ami nem, hogy ekkora felbontás mellett, de még Full HD-ben sem képes normális tempóban és minőségben futtatni a játékokat.
Márhogy melyiket? A számítógépen játszó emberek többsége casual játékos, akik többnyire olyan játékokkal játszanak, amelyek elfutnak ezen a gépen is.
Nekem az aktuális kedvenc játékom a Fez, ami egy platformer és úgy néz ki, mint ha Super Nintendóra jött volna ki. Pl. egy ilyen játékot röhögve elvinne ez a Dell is. (A Fez csak xbox-ra jött ki, ezért a feltételes mód)Más részről egy asztali gép, bármikor a megváltozott igények tükrében fejleszthető
Egy számítógép élettartama ígyis-úgyis valahol 4 év körül van. Tehát lényegében ha veszel egy új gépet, akkor egy jó ideig nem érdemes fejleszteni, mert elég erős, utána meg nem érdemes fejleszteni, mert jobban megéri újabb platformra váltani.nem rossz ötlet az "egybegép" koncepciója, de amíg a gép ára nem áll arányban a teljesítménnyel addig erősen felejtős
Ezt az okoskodást minden egyes drága termék mellé oda lehetne rakni, csak ugye minek..
Vannak olyan dolgok, amelyek sok pénzbe kerülnek, vagy amelyek ár/érték aránya nem a legjobb. A durva, hogy ez mégsem érdekel senkit, mert az emberek többnyire nem ár/érték arány szerint vesznek termékeket.
Például az iPad helyett vehettél volna valami fostartály dzsunka tabletet, ami tudja az iPad tudásának 80%-át az árának 25%-áért. Ár/érték arányban a dzsunka tablet a háromszorosát tudja az iPad-nek, oszt' valamilyen rejtélyes okból kifolyólag mégsem azt vetted. Hogy van ez, mégsem az ár/érték arány a döntő? -
Chp
őstag
Akármilyen jó, dizájnos, erős és modern, de szerintem túl drága.
-
Tigerclaw
nagyúr
Azért ilyen gépeknél amiket inkább otthonra vesznek, elhagyhatnák ezeket a sötét színeket. Lehetne valamilyen világos árnyalat, vagy világos minta.
-
válasz
margithid #31 üzenetére
Azt felejted el, hogy a 2312-es dell is "csak" fullHd és a tv is csak az lesz.
A másik, hogy nem csak játék létezik a földön, sőt, elég sokan vannak, akik dolgoznak(nának) ilyen géppel (nyilván koca játék megy itt is).Nagyon nagy előnye van a WQHD felbontásnak, ha a munka kerül előtérbe. És ilyet nem csak azok vesznek akiknek a pénz nem számít, hanem azok is, akiknek igen, de munkára ez volna az ideális
-
aram01
nagyúr
kicsit sokkalom az árát
-
margithid
veterán
válasz
kleinguru #28 üzenetére
Igen, csak ha külön veszük, akkor megint az ár érték arány nem stimmel.
190k-ból veszek egy fasza monitort, plussz egy nem is akármlyen TV-t.
Én elhiszem, hogy ez a monitor überkirály, de 50k-ért a 23"-os dell se rossz és 140ért is jó tv-t lehet venni, amin már megintcsak játszani is sokkal jobb.
De nyilván ez a készülék tényleg azoknak szól akiknek mindegy a pénz. -
-
pronyo
tag
"Nem értem, hogy ha a "játék" szó szóba kerül, akkor mindenki egyből a százezer forintos videókártyákra meg a legújabb lövölde játékra gondol, amit ugye csak és kizárólag maximális felbontásban és részletességgel szabad futtatni. Csak azon a gépen lehet játszani, ami ezt tudja, ami ennél gyengébb, az legfeljebb irodai vacak kategória, amin a titkárnő passziánszt tud játszani."
Ennyi pénzért, ha nem haragszol elvárom, hogy ne "minimum felbontáson és minőségben" tudjak egy programot futtatni. Pasziánszra meg jó a táblagép is, azt ráadásul bárhol tudom használni
Itt nem kell kiforgatni az ember szavát, hanem figyelmesen kell olvasni! ÁR/ÉRTÉK arány miatt fejeztem ki véleményem!
-
cucka
addikt
válasz
margithid #22 üzenetére
Nem tetszik, semmi értelme!De honnan vetted, hogy tetszik?
Az az értelme, hogy jól néz ki. Ennyi.Amúgy meg tényleg ennyiért egy jó üzleti noti és mellé egy ips-es monitor ha otthon akarom használni és, tessék hordozható és otthoni is egyszerre
Igen, csak ez nem egy üzleti noti meg egy monitor, hanem egy egybegép. Vágod, másra jó.Aki meg játszani akar az nem ilyet vesz ez egyértelmű!
Nem értem, hogy ha a "játék" szó szóba kerül, akkor mindenki egyből a százezer forintos videókártyákra meg a legújabb lövölde játékra gondol, amit ugye csak és kizárólag maximális felbontásban és részletességgel szabad futtatni. Csak azon a gépen lehet játszani, ami ezt tudja, ami ennél gyengébb, az legfeljebb irodai vacak kategória, amin a titkárnő passziánszt tud játszani.Szóval szerintem lehet ezen játszani, még ha nem is egy csúcs gamer gép.
-
pronyo
tag
Az iPad nem is kerül 6-700 ezer Ft.-ba, így ha horror a javítás ára akkor max. veszek másikat
Mellesleg az iPad-nak megvan a felhasználási területe és abban nincs mit fejleszteni rajta, de egy munkagépnél ez igen is előfordulhat/előfordul!
Ha figyelmesen olvasod az írásom, akkor láthatód, hogy tisztában vagyok a hibáival is, de sajnos még ennek ellenére is ez a gép viseli a legjobb ár/érték arányt a piacon!Szerencsére nem pénzem nincs rá, hanem mielőtt bármit is vásárolok mérlegelem az ár/érték arányt is és ebben a béka segge is túl magas ennek a rendszernek.
-
pronyo
tag
Az egybe gépekbe jó esetben dedikált mobil GPU van (nem csak az integrált), ami nem, hogy ekkora felbontás mellett, de még Full HD-ben sem képes normális tempóban és minőségben futtatni a játékokat. Mivel szoktam játszani, ezért nálam ez szempont, az ár/teljesítményt meg szóba sem érdemes hozni.
Más részről egy asztali gép, bármikor a megváltozott igények tükrében fejleszthető, míg itt erre nincs vagy csak nagyon korlátozottan van lehetőség (processzor, videokártya abszolút nem). Pl.: szükségem van egy gyorsabb procira, videókarira az azért nem járjon konkrétan a monitor cseréjével is
Nekem ezt jelenti, hogy korlátoz a hardver... nem rossz ötlet az "egybegép" koncepciója, de amíg a gép ára nem áll arányban a teljesítménnyel addig erősen felejtős (egy ilyen gép árából asztaliban ugyanezt összerakod vagy 3-4x, így a vállalati felhasználást megkérdőjelezi, az otthonit szerintem szintén... Legalábbis amíg/ahol szempont a költség (ez nyilván a milliomosokra nem vonatkozik, mert nálunk valószínűsítem ez mellékes)
-
margithid
veterán
-
cucka
addikt
ennyi pénzért úgy gondolom ne korlátozzon a hardver ebben!
Pontosan miben korlátoz a hardver ebben az esetben?ráadásul fejleszthetőség 0, és kíváncsi lennék, hogy egy esetleges kijelző hiba esetén mibe fáj a javítás
Miért, akkor mi van, ha az iPad-ed képernyője romlik el? Annak is drága a javítása, nem?
Fejleszthetőség tényleg nulla, nem mintha az emberiség jelentős részének az lenne a fő kívánsága, hogy saját maga cserélgesse a hardver elemeket a számítógépében. (Meg ugye az iPad-ed, amire nagyon büszke vagy, az aztán tele van cserélhető hardverrel)mert abban biztos, hogy IPS panel van, míg ennél szerintem sima TN
Ennyi pénzért simán elképzelem, hogy nem TN paneles. Gyártanak egyáltalán TN panelt ilyen méretben és felbontással? Olcsó 27"-os TN paneleknél nem túl gyakori a fullhd feletti felbontás.És igen, nekem is jobban bejön ha 200k a zsebemben marad, és kábelrengeteg van az asztalom mellett
Most akkor döntsd el, hogy nem tetszik ez a gép, vagy tetszik, csak nincs rá pénzed? -
margithid
veterán
Nyilván megvan a hátránya az asztali gépnek, én se szeretem, de msot úgy néz ki azt fogok venni. 200ból kijön egy 4 magos, 120 GB ssd-s gép egy 23"os ips-es dell monitorral.
És igen, nekem is jobban bejön ha 200k a zsebemben marad, és kábelrengeteg van az asztalom mellett
Másban nem jobb egy ilyen cucc szvsz. -
pronyo
tag
Bár főleg dolgozom, de amikor időm engedi akkor szoktam játszani, és ennyi pénzért úgy gondolom ne korlátozzon a hardver ebben! Ha meg se munkához, se játékékhoz nincs szükségem az asztali gépre, akkor szerintem az "egybegépre" sincs szükségem.
Ezért nem vennék ilyen gépet, ráadásul fejleszthetőség 0, és kíváncsi lennék, hogy egy esetleges kijelző hiba esetén mibe fáj a javítás, gondolom többe, mint ha újat vennékEgyébként ha mégis vennék ilyen akkor nekem is az iMac nyerne, mert abban biztos, hogy IPS panel van, míg ennél szerintem sima TN, mert én biztos agyon hangoztatnám a kijelző minőségét ha IPS lenne, és nem hallgatnék róla..
-
Illusion1010
senior tag
válasz
Silentfrog #13 üzenetére
Mert nagyobb ?
Kissebbek a pixelek pl.
már kicsit elkéstem vele
-
cucka
addikt
válasz
Silentfrog #13 üzenetére
Nagyobb felbontás, többminden elfér a képernyőn. Munka jellegű feladatokhoz ideális.
-
Silentfrog
veterán
A QHD (2560x1440 pixel) felbontás miért jobb mint a full hd lenne?
-
-
-
-
pronyo
tag
Én vettem, iPad 2-t mert árban, minőségben, illetve a kapcsolódó dolgokat együtt nézve a hibái ellenére is magasan a piac felett áll, de ilyen "egybegépet" nem vennék, mert ez már nem hordozható, és olyan kompromisszumot kell kötni, a kevesebb kábelért, és kisebb helyigényért ami számomra értelmetlen.
Ebből az árból (alapár 1400$, az itt 1400 EUR, ami testvérek között is több mint 400.000,- Ft, gondolom az extrázott változat bőven be fog csúszni a 6-700.000,- Ft-os kategóriába) olyan konfigot raksz össze, ami pl.: az összes mai játékot high beállítás mellett is vígan elviszi (illetve ha dolgozol a géppel, akkor egyre inkább előtérbe kerül a GPU számítási teljesítménye, amiben az asztali megoldások fényévekre vannak a mobil változatoktól)... Szvsz szép, meg jó pl.: GT640M a laptop felbontásához, de ekkora felbontás mellett pont semmi pluszt nem ad az integrálthoz képest...Ui.: A maradék pénzből meg még el megyek nyaralni és otthon meg elviselem a plusz kábeleket, meg a házat
-
Amúgy felülnézetben olyan mint egy laptop
, mint egy XPS.
Az a világosszürke rész a fedél, na ha még úgy lehet esetleg kinyitni, az fain lenne
-
jerry311
nagyúr
WQHD lesz az a felbontas szerintem.
-
-
pronyo
tag
Szép is, letisztult is, de mintha már láttam volna valahol
Jah... akkor fehér-ezüst színvilág és megrágott alma volt a Dell felirat helyén
Nem tudom, de ennyire másolni... legalább a billentyűzeten változtattak volna valamit, ha már a gépen nem nagyon lehet egyéniséget belevinni.. Még jó hogy az egérnek nem a touch változatot rakták mellé
-
Nagyon szép és letisztult, jó ez a szürke-fekete kombináció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest