Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Előrendelhető a Meizu 22
- Nem csak sör lesz az Oktoberfesten, Xiaomi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
pronyo
tag
Utoljára írok, aztán befejezem, mert mi ketten nem vagyunk egy hullámhosszon!
Nem azért vetted meg az ipad-et, mert olyan k*rvajó lenne az ár/érték aránya - ez egy 10"-os internetezésre való eszköz egy 10"-os netbook árának kétszereséért.
De igen, azért vettem meg! Az Acer képernyője csapni való volt (10 eFt-al volt olcsóbb, mint az iPad) az ASUS minden szempontból szuper volt (ugyanaz a minőség, IPS, stb..) csak éppen 20 eFt-al drágább volt, így lett meg az első Apple termékem. Más gyártó terméke akkor nem volt kapható!!!
A netbookról csak annyit, hogy nem tudom neked volt-e, de előtte a feleségemnek netbook-ot vettem és megvan a mai napig is (ő akarta) és lehet, hogy olcsóbb (iPad 120 eFt volt a netbook 85 eFt ami közel sem kétszeres előny) de hogy a felhasználói élmény hiánya miatt nem említeném egy napon a kettőt!!!!
A netbook és az iPad is netes tartalomfogyasztásra használható, DE míg bármelyik táblagéppel 1 mp alatt netezhetsz, addig a netbooknál ez kb. 5 perc kikapcsolt állapotból, illetve az iPad simán kibír 10 óra folyamatos használatot, míg a netbook nem!!! Azért nem mindegy, nekem ennyit megért az a 35 eFt plusz! Ráadásul nem az ára a kétszeres, hanem a tömege, vastagsága 10x-esIgen. Igazából minden elektronikai terméknél így van. Például ha lecseréled a régi mikródat vagy hűtődet, akkor szokott zavarni, hogy a régiben hány teljesen jól működő alkatrészt dobtál ki? Ugye hogy nem.
Már megbocsáss, de ez ritka hülye példa. Jelen esetben mondhatnám azt is, hogy a kocsidba kell egy jobb magnó, ezért kidobod az egész autót! Jó neked ha megteheted. Ez sokkal igazabb a jelen helyzetre mint a Te példád. "Egybegépnél" kidobsz mindent, míg én kidobom a videokártyát és beleteszem az újat... lefordítom a Te számodra, csak azt dobom ki ami nem kell, a többi marad!!! A hűtős példában a hűtő az "egybegép", és rá vagy kényszerítve az egész kidobására, ezzel csak engem igazolsz! Az asztali gép a kocsi, és csak a magnót dobod ki... Ez a különbség, és így már remélem érted miről írok!
Ennek a Dell gépnek a fejlesztői meg azoknak a preferenciáit tartják szem előtt, akik meg is veszik a gépet.
Ezt nem is vitattam soha, de mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest